Je pravda, ze sa vysokym muzom pacia nizke zeny, dakujem? Ci si muzi vyberaju zeny vyskovo im podobnym?
Pacia sa vysokym muzom nizke zeny alebo nie?
moj priatel ma 193cm a ja mam 168cm a sme spolu dva a pol roka a stastni, vobec nikdy sme sa nezamyslali nad tym ze by nam vyska robila prekazky :D to je dobra blbost :D ved predsa, ked ho milujes, nieje co riesit:-)
Dakujem. Vystihla si, co som sa chcela opytat, len som sa trochu hanbila, diki.
No tak co som videla brata a jeho priatelku, tak ked mu chcela dat pusu, tak on sa trochu zohol a ona postavila na spicky:))
ja myslim, ze ked by si nahodou mala takeho dlhana, tak pridete nato sami, ze ako sa zosuladit, ci uz pri bozkoch alebo aj pri samotnom milovani:))
Ja si tiez myslim, ze to asi nevyznelo velmi mudro. Lenze zaujima ma, ake to je, mat vysokeho?
Moj brat ma 190cm a jeho priatelka tiez len dakych 160cm a uplne su zlati spolu. A myslim, ze predtym, nez sa dali dokopy neriesili take sprostosti, ze ako sa zosuladia...
Dakujem za vase odpovede, vazne diki. Jeden chlapec mi raz povedal, on mal 190 cm, ze s nizkou, pod 175 by nechodil. Lebo by to vraj hlupo vyzeralo a citil by sa blbo. Teraz po pokukuje isty muz a ten ma okolo 185 cm. Ja mam len 160. Zaujimalo ma, ci by som mala u neho sancu. Predtym som mala len o trochu vyssieho. Zaujima ma, ake to je, mat o dost vyssieho, hlavne pri neznostiach? Byvaleho som mohla hocikedy spontanne chytit za tvar a pobozkat ho. Lenze vysokemu na tvar velmi nedociahnem, o spontannom bozku nemoze byt rec, ak sa ku mne nezohne. Podobne je to aj pri inych neznostiach. Nejako si neviem predstavit, akoby sme sa zosuladili?
ja mam 195cm a urcite no pacia sa mi hlavne tak od 160-175cm nieze by sa mi ine nepacili ale to je tak idealna vyska skratka sa mi paci ked je to male tak snad ta to potesilo :)
nie je ot len o vyske ale o vela inych veciach...skor o povahe, vlastvostiach danej osoby