Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

casta polucia

Jarinko

niekto nemasturbuje a ja považujem moje "ukájanie" za problém :DDDD lebo niekoľko krát za deň.... ale aspoň som v živote a možem zopakovať... v živote nemal žiadnu polúciu :D

.)

A stavim sa, ze v rano ked si mal poluciu, tak ti trebalo mocit :))) Staci sa vymocit kazdy vecer pred spankom a mat ju nebudes:)

meril39

keď som bol v tvojom veku tiež, som mal často polúciu pretože som nemasturboval, ale tá polúcia mi tak už liezla na nervy, že som sa rozhodol pravidelne mastrubovať a je to vyriešené teraz mám polúciu možno 1-2 krát za polrok ale aj to len vtedy ak dlhšie nemasturbujem :D, ejakulát sa musí dostať von zo semeníkov a ak mu nepomôžeš ty tak si pomôže sám (polúciou)

starší kluk

Frekvence polucí je dost různá. Taky vůbec nemasturbuju. Měl jsem 14 dní, kdy jsem je měl ve 24 letech denně! Běžně tak 2 x až 3 x týdně. Není to žádný problém, spi v trenkách, ve spánku vytříkni, pak to dej do pračky.

xxx9675

No niekedy som masturboval, bol som na tom zavisly ,ale teraz malokedy mozno raz za 2 mesiace to uz len ked fakt nemozem vydrzat.

Markus3: ano jem vela masa