Ahojte, mam problem a to je, ze mam casto poluciu. Za tyzden aj 4x. Je mi to dost neprijemne. Chcem sa opytat ci je normalne mat takto casto poluciu. Pred nedavnom som mal 15. Dik.
casta polucia
co je to polucia
Ani ja, ani ja :) ale niekedy asi nebudem týžden honiť, nech vyskúšam aký to je pocit:D
niekto nemasturbuje a ja považujem moje "ukájanie" za problém :DDDD lebo niekoľko krát za deň.... ale aspoň som v živote a možem zopakovať... v živote nemal žiadnu polúciu :D
Vymociť sa nestací, treba si to urobiť.
A stavim sa, ze v rano ked si mal poluciu, tak ti trebalo mocit :))) Staci sa vymocit kazdy vecer pred spankom a mat ju nebudes:)
keď som bol v tvojom veku tiež, som mal často polúciu pretože som nemasturboval, ale tá polúcia mi tak už liezla na nervy, že som sa rozhodol pravidelne mastrubovať a je to vyriešené teraz mám polúciu možno 1-2 krát za polrok ale aj to len vtedy ak dlhšie nemasturbujem :D, ejakulát sa musí dostať von zo semeníkov a ak mu nepomôžeš ty tak si pomôže sám (polúciou)
Frekvence polucí je dost různá. Taky vůbec nemasturbuju. Měl jsem 14 dní, kdy jsem je měl ve 24 letech denně! Běžně tak 2 x až 3 x týdně. Není to žádný problém, spi v trenkách, ve spánku vytříkni, pak to dej do pračky.
ked nemasturbujes tak semeno nema kam ist a tak je preto polucia
No niekedy som masturboval, bol som na tom zavisly ,ale teraz malokedy mozno raz za 2 mesiace to uz len ked fakt nemozem vydrzat.
Markus3: ano jem vela masa