Baby,čo kupujete na Vianoce svojej polovičke??

marianka

Ak ti môžem poradiť, tak mu kúp napr: nejaké pekné sexi prádielko, je aj také, ktoré má ušitého sloníka na tom správnom mieste, je to pekné a milé a navyše to potom môže mať aj nejakú dohru.
alebo mu kúp nejakého oskara , napr: pre toho najlepšieho milenca, alebo kuchára to musíš vedieť sama... niečo pekné isto zoženieš ja sa snažím kupovať stále nejaké somarinky...pa

gugie

Ak je autickar kup mu nejaku knihu o autach, teraz maju v obchodoch strasne kvanta a vselijake druhy. Mojmu som kupila minule Vianoce a strasne sa vytesoval.

veve

ja som kupila mojmu priatelovi velkeho usatemo plys.maca, kedze on je moj macko usko, vonavku/CK-One/ a 2 kosele/takze aj prakticke aj mile.

sunnysweetie33

no ja mam kopec napadov,ale kedze som s priatelom uz dlho,tak uz som mu uz skoro vsetko dala..takze zostanem pri niecom praktickom:tricko,sveter,pod.

lusy123

No tak napriklad opasok, ktory aj vyuzije aj ho bude mat casto pri sebe a teda bude mu ta pripominat. Ja osobne kupim asi nejaky svetrik ci nieco na oblecenie. Aj striebro je dobrý darcek, pripadne hodinky,... zalezi kolko chces investovat.

sii

ja kupujem stale potrebne a nieco co je mile a potesi nejaku somarinku, macika alebo hoci aku malickost.
Co sa tyka potrebneho tak jednoducho co potrebuje a co si sam nekupi