Ahojte!...chcela by som vedieť či nepoznate nejaky pripravok na vlasy, ktorý by uhladil povrch vlasov, nie vyrovnal vlasy. Ja si zvyknem vlasy po umytí trochu vyfúkať a na točiť na veľké natáčky...Aky pripravok by som mala použiť? nechcem ziadnu penu ani lak...
hladke a leskle vlasy
myslela som, že je drahší...este porozmýšľam a uvidím...a tiež sa mi zapáčil aj lesk v spreji od tejto značky...neskúšala si?
cca 10 eur. to podľa mňa veľa nie je, lebo je účinný a aj dlho vydrží, stačí ho dať menej ako tých prípravkov z obbchodu, tie osm mala až až a nič mi neuhkladilo vlasy tak ako tento krémik.
dakujem pekne za radu...ale kolko ten krém stojí?...určite vela...myslela som na niečo lacnejsie... :-)
fialový krém od matrixu, ten, čo sa už nezmýva. dáš na vlhké vlásky a už neoplachuješ. no nedávaj si ho až ku korienkom, keĎ tvoje vlasy majú tendenciu rýchlo masnieŤ. ja ho mám a je super, tiež ho stačí dať málo. stojí s=ice viac a dostaneš ho len v kader. salóne či na nete, ale ja si nes)Tažujem.
- uhladí vlásky
- chráni ich pri fúkani
- uv - filter vlasy chráni pred slnkom
- dodáva lesk
- ak máš farbená vlasy, tak chráni aj farbu
- vit. E hydratuje vlasy
a chcela by som este dodat, že sa mi vlasy rýchlo mastia a musim si ich umývať každý druhý deň...