ahojte...kúpila som si epilátor lebo som počula že tak nohy vydržia dlhšie hladké a tak...celkovo že by to mohlo byť dobré...skúšala som ho teda na nohách a najskôr to bolo v pohode no ked mi začali vyrastať chlpky tak mám asi každý tretí vrastený...čo sa s tým dá robiť? a ešte sa mi kde tu spravila vyrážka...viete mi niekto prosím vás poradiť čo s tým? či sa mám vrátiť späť k holeniu? dakujem
epilator...vrastanie chlpkov
mne sa stalo toto iste. dievčatá kúpte si LUFU. je to žinka vorbena z popinavej rastliny, ktora pomaha pri odstranovani odumretych buniek lepsie ako telovy peeling a to predovsetkym na vsetky casti tela okrem tvare.
ak vam po epilacii chlpky vrastli raz, vrastu znova. neodporucam preto riskovat to opat a radsej najst inu metodu odstrnovania chlpkov... klasicke holenie tu je na mieste asi najviac... ale proti gustu ziaden disputat. ja osobne sa vsak nemienim uz nikdy trapit s vrastenymi bolestivymi chlpkami.
niekde som čítala,ze pred každým holením,či epilovaním sa maju nohy peelingovat,ale čím to neviem...tu zeny spomínaju že to robia,ale neuviedli ako a hlavne čím...tým sa odstráni odumretá pokožka a chlpky lahsie prerazia von...poradíte?
Ahojte, pridávvam sa s rovnakým problémom, ten krém proti zarastaniu chlpkov nepomáha,a zarastajú aj tak :-(
Ahojte ja mam ten istý problém,ako si peelingujete nohy? čím?pomaha krem proti zarastaniu chlpkov od weet,máte s ním niektorá skusenosti?
tak tento problem mam aj ja a uz som z toho zufala, uvazujem ze si dam cele nohy epilovat laserom
inak tento problém mám i ja a neviem sa ho zbaviť, aj si peelingujem nohy a potom si ich musím vyťahovať cez tie pupačiky a niektoré sú potom také dlhe, dlho museli byť vrastene