prosim poradte ale nesmejte sa mi

Príspevok v téme: prosim poradte ale nesmejte sa mi
felicities

chcem sa s vami podelit o moj problem lebo nemam sa s kym o tom porozpravat....moj problem vyzera akokeby ho pisala nejaka 12 rocna baba ,ale nemam ani 12, ani 14 a ani 18 ...ale mam 21 rokov,,,preto sa aj hanbim že sa taketo cosi chcem spytat...no ale aj tak to skusim...problem spociva v tom,ze som sa strasne sklamala v laske.,,pred 2 rokmi...ale prezila som:) lenze teraz uz citim ze sa znova postupne zalubujem do jedneho chalana,ale viem ze to nema urcite buducnost z jeho strany..to naozaj viem.preto by som sa chcela spytat ako a ci sa nejako da tomuto zalubeniu vyhnut..viem ze je to vtipne ale ja naozaj sa nechcem cele leto trapit...:( mna to jednoducho boli ked som do niekoho zalubena a vidim ze nemam sancu u toho druheho,chcem sa tomu vyhnut..neviete ako???prosiiim? a ešte no cez leto organizujeme tabor- a on a aj ja sme tam ako animatori,,,cize odtial sa pozname...za kazdy postreh vdaka...

jajka001_

da sa to potlacit, zameraj sa na nieco ine. vyhybaj sa mu, komunikuj minimalne a co najformalnejsie - drz si odstup. netvrdim ze je to lahke ale da sa to.

felicities

jajka lenze ked ja sa na to nechcem spoliehat ze sa to zmeni...naozaj dalsi takyto pad by som neprezila asi ,,,,fakt sa chcem radsej tej bolesti vyhnut,,,

felicities

jajka lenze ja mam pocit ze sa nanho divam realne,,aj viem o jeho nedostatkoch ale jednodcuho neviem to potalcit...do paže...strasne ma to trapi...

jajka001_

co je na tom na smiech? no ked si zalubena a nechces byt - skus si ho znechutit, resp. divaj sa na neho realne, vsimaj si chyby, analyzuj ich, casom zistis ze je normalny chlap s chybami a ten dovod, preco nemozes byt s nim ( je zenaty?) by mal byt dostatocny pre zachovanie odstupu, to zamilovanie , to pominie, da sa to potlacit...ak chces.