ahojte baby. Chcela by som sa spýtať, či nepozná niektorá z vás nejaký trik, ako ulaviť od bolesti pŕs pred menštruáciou. Strašne ma bolia, ani dotknúť sa ich nemôžem, a ked si dám dole podprsenku tak to je hotová katastrofa....ak niekto o niečom viete, budem veľmi rada. ďakujem vopred.
bolesť pŕs pred menštruáciou
Prsia bolia, pretože telo sa nachádza v stave, podobnom ako je predzápalový. Spôsobuje ho priveľa tuku a cukru v strave, aromatických alebo chemicky upravených tekutín, prípadne ovocie. Aspoň 2 týždne pred menštruáciou sa týmto vyhýbajte, najlepšie stále.
baby aj mna bolievaju prsia - bradavky strasne ale to nielen pred menzesom, ale dost casto a neviem z coho to je? aj zmenili farbu...
kúp si v lekárni tobolky s pupalkovým olejom
Tu som inak cosi nasla, tak vyskusajte prestudovat:))
www.bezbolestnamenstruacia.zoomshare.com
aha, no ja by som HAK nerada brala, ale som velmi rada, ze tebe vyriesila vsetky problemy..
jujula: budu 3roky, co beriem HAK, cize odvtedy ani neviem, ze menzes mam-je nebolestivy, presny...a presli mi aj bolesti prsnikov. Kedysi to bolo fakt hrozne-ako som zacala ovulovat, tak ma 2tyzdne boleli, kym mi menzes nedosiel. Ani s podprsenkou, ani bez nej..aj priatel sa ich ledva mohol dotknut..
(tym ale samozrejme nenarazam nato, aby ste zacali brat HAK...a pripadne odporkyne HAK prosim, nech sa zdrzia komentarov ohladom toho, lebo tych tem tu uz bolo viac, nez dost..len pisem moj nazor, ze vdaka HAK nemavame bolesti:))
alzbee a bolestivy menzes nemavas??
Ja som to mavala tiez-aj ma kvoli tomu poslala na sono doktorka, ale nastastie bolo vsetko v poriadku. Povedali mi len, ze mam velmi zlaznate prsia a hormony sa mi buria:D :D a tiez mi povedali, ze vela sa s tym neda spravit:(( co sa tyka nejakych cajov, tak neviem zial poradit, ale mne odporucila, ze tabletky Mastodon (alebo Mastodyn? sorry, nespominam si na presny nazov..) ze tie zvyknu pomahat. Treba sa asi v lekarni informovat...
asi sme v tom spolu, lebo tiez sa nechcem napchavat kadejakymi liekmi.. staci, ze ich uzivam, ked mam krce pri nej.. ale akurat som sa docitala, ze by mohol pomoct pupalkovy olej, tak mozno..
šak presne to, ja sa totiž nechcem napchávať sa nejakými tabletkami proti bolesti. ale je to fakt bolestivé, tak ja neviem...nejaké obklady, alebo čo....alebo nejaké čaje...pomôže niekto?