je mozne, ze nepritahujem chalana vskrz tuk navyse?mam brusko aj zadok .....a nevzrusujem ho, je mozne, ze to je tym?...:(
cim to bude?
a mozem sa spytat ako dlho ste spolu a ako casto mavate sex?
Tomu mojmu sa totiz uz tiez tak casto nechce a bude to tym, ze je toho uz prejedeny... Myslim ze v tebe problem urcite nebude.
tak sa navleč do niečoho sexi.. nejakého pradielka namaluj sa sprav sa sexi .. a hned mu bude stať to je len tým stereotypom.. a vyskušajte novú polohu kup kamasturu alebo ničo také šľhačku jahody a potom ťa neopusti neboj .. a keď ani po tomto nebude mu stať tak ma nejaký problém a musiš sa s ním porozprávať aaa kup si nové pradielko sexi. lebo to tvoje ma už obkukané
A ked ste sa dali dokopy, tak si bola vysportovana?...lebo ked si mala aj predtym trohu brusko, zadok a vsetko klapalo, tak myslim, ze zo dna na den by si ho nemala prestat vzrusovat...teda aspon si myslim, i ked do muzskej hlavy nevidim..
neboji sa ze zliha ?
spytaj sa ho rovno a budes vedit odpoved... to bude asi najrozumnejsie riesenie..mi to nevieme...
nefantaziruj nad svojimi tukmi a postavou, mozno pricina bude tkviet inde, to ste zeny vazne az tak zahladene do seba?
tym by som sa netrapil... a mozne to je ... ale skor by som povedal ze si uz okukana a jednoducho ho to uz tak neberie...