ahojte všetci. Prvý krát som sa milovala s partnerom v 16tich.Pred ním som nemala nikoho a ani som si sama nerobila dobre. O to viac nás oboch prekvapilo že ma to vôbec nebolelo a ani som nekrvácala..Ako je to možné? Nad tým rozmýšlam už pár rokov a stále nenachádzam odpoved.Je možné že som sa narodila bez panenskej blany? alebo som bola v útlom detstve sexuálne zneužitá a nepametám si to? Napadlo ma to v súvislosti z jedným naším susedom ktorý sa predomnou obnažoval ked som mala 6r.to si pametám.a čo bolo pred tým na čo si nespomýnam???? nebudem mat pokoj kým to nezistím a už mám 28r,,,
Nikdy som nebola panna?
Suhlasim s Dancou. Mohla sa ti zaroven pretrhnut aj tamponom. Inac mas pravdu, niektore zeny sa rodia bez blany. Ale zas 1 styk neznamena, ze musi boliet. Ja som napriklad panensku blanu pri prvom styku nemala a STRASNE ma to bolelo. vidis, aky paradox.
mozno sa ti pretrhla panenska blana pri sporte alebo tak...nikde neni napisane ze ked mas prvykrat styk ze ta to musi boliet a ze musis krvacat...mozno si ju mala len velmi slabu..to je vsetko...