Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna - ako často ju použivať??

sarahp

ja mam za sebou druhu aplikaciu, a tentokrat som spokojnejsia.. chytilo to krasnu farbu, len skoda ze nesvieti slniecko, chcela by som vidiet ten lesk :-)

Mimi323

yuyicka, nabuduce by som ti poradila, aby si si ju dala 25. alebo 26. vtedy je mesiac v znameni leva, ktorý ovplyvňuje vlasy a chyti ti to lepšie. A ta vôňa zmizne :)

Mimi323

Na prvykrát možno budeš vidieť, že máš lesklejšie vlasy a to hlavne na slnku. A kvalitu vlasov uvidiš keď si nabuduce umyješ vlasy. A keď budeš davať pravidelne, tak to bude vidno zmenu. Na prvykrát sa ti farba veľmi nezmení.

zabicka1611

hej uz ju mam dolu a celkom pohoda..teda zatial nevidim ziadny rozdiel ale hadam ze ked ju budem pravidelne davat na vlasy tak pocitim zmenu :)

Mimi323

Zabicka, vydrž čo najdlhšie :D A keď si budeš zmývať hennu, tak umy vlasy dva alebo trikrát, lebo to ide troška ťažšie dole.
Zujky ano preto si teraz hennu nedavam, lebo chcem mať svetlejšie vlasy, proste, aby ich slnko vyťahalo, lebo henna obalí vlas a chráni ho aj pred slnkom.
Baby vravia, že henna vysušuje vlasy...preto si tam pridávam kokosový olej. Ale nie je to také vysušenie ako pri chemickej farbe, že máš také krepovité a nezdravé vlasy navždy. Proste po hennovani môžu byť vlasy suchšie ale keď ich umyješ nabudúce, daš balzam alebo masku, tak už su perfektné, lesklé a zdravé. Už nie su suché.

zujky

Ahoj Mimi, ja by som sa ta chcela nieco velmi rada spytat (ohladom henny ) :-).

Niekde si tu pisala,ze cez leto nehenujes.
Je to preto,ze chces aby ti vlasy vybledli ?? myslim,ze aby ti ich slnko vytahalo .. .?? A este prosim ta ci by si mi vedela povedat,ci henna vysusujem vlasy ( myslim farba)
dakujem ti velmi pekne.

:-))