ma s tym niekto skusenost?? citala som ze je velmi dobra na regeneraciu vlasov!!! kupila som si ciernu a zaujma ma ze ako casto ju smiem davat na vlasy.
vopred DAKUJEM za odpovede!! :)
Henna - ako často ju použivať??
ja mam za sebou druhu aplikaciu, a tentokrat som spokojnejsia.. chytilo to krasnu farbu, len skoda ze nesvieti slniecko, chcela by som vidiet ten lesk :-)
Zabicka, vydrž čo najdlhšie :D A keď si budeš zmývať hennu, tak umy vlasy dva alebo trikrát, lebo to ide troška ťažšie dole.
Zujky ano preto si teraz hennu nedavam, lebo chcem mať svetlejšie vlasy, proste, aby ich slnko vyťahalo, lebo henna obalí vlas a chráni ho aj pred slnkom.
Baby vravia, že henna vysušuje vlasy...preto si tam pridávam kokosový olej. Ale nie je to také vysušenie ako pri chemickej farbe, že máš také krepovité a nezdravé vlasy navždy. Proste po hennovani môžu byť vlasy suchšie ale keď ich umyješ nabudúce, daš balzam alebo masku, tak už su perfektné, lesklé a zdravé. Už nie su suché.
Ahoj Mimi, ja by som sa ta chcela nieco velmi rada spytat (ohladom henny ) :-).
Niekde si tu pisala,ze cez leto nehenujes.
Je to preto,ze chces aby ti vlasy vybledli ?? myslim,ze aby ti ich slnko vytahalo .. .?? A este prosim ta ci by si mi vedela povedat,ci henna vysusujem vlasy ( myslim farba)
dakujem ti velmi pekne.
:-))