Ake polohy? (ked ho ma zakriveneho nadol)

Príspevok v téme: Ake polohy? (ked ho ma zakriveneho nadol)
Ryybiicka

Ahoj baby,
je tu nejaka, ktora ma partnera s penisom ohnutym smerom dole? Moj ho ma takeho tvaru a nejako to je aj citelne (si myslim). Orgazmu schopna som, ale ked sa milujeme, casto to neprichadza (najlahsie sa odbavim sama, alebo on prstami). Pri sexe to nie je ono, nie a nie prist, niekedy je to dokonca tak, ze pocit vzrusenia pri sexe opadne a nic necitim! A nie, nie je to tym, ze ho nelubim a podobne, takze to sem netahajme. Je to mu prave naopak, iba uz neviem ako na ten sex (mozno je to aj tym, ze mi zvykol byt velmi dlho neprijemny a predtym som nemala ani skusenosti).
Ake polohy vam teda sedia a ake nie? Poradte baby, co mate skusenosti s \\\"ohnutymi nadol\\\" :).

AdamKrt

Aj tie, ktore si myslia, ze sa nejak vaginalne nevzrusia, mozu mat ten problem, ze ide o sirku penisu, je tenky... Ak by mal partner hrubsi, mozno by to bolo podstatne ine.

Alebo skusit metodu zvanu fisting. Mozno ma k tomu niekto predsudky, ale ak sa to robi jemne, moze to byt pre takuto zenu velmi pekny a intenzivny zazitok....