Masturbácia

Príspevok v téme: Masturbácia
Helík

ahojte všetci..otázka je úplne jednoduchá..rád by som sa dozvedel nejaké presnejšie informácie o mužskej masturbácii ,kedže na internet som nenašiel vela informácii len samé žvásti takže sa pýtam tuna odborníkov :]

dodám aj niečo na záver zaujíma ma či mi to može nejako uškodit..ale hlavne som si všimol ,že mám trochu vačší nos..ked som nemasturboval tak som mal úplne iný nos to bolo dva roky dozadu..ale náhle ked som začal masturbovat/onanovat/ tak mám uplne iný nos a takisto aj inú pokožku /jebáky/..
rád by som počul či vedel či to s tým nejak súvisí..nechcem počut len to ,že trepeš somariny..a takisto ani nie uspokojivé odpovede..počut by som chcel vediet čo viete s tochto odboru..

LOOOL

"hahaha" HAHAHA, to bolo dobre :D. Ze Pinokio.

Chlapce zlaty, kam chodis inac na taketo myslienky?! Ze RAST A TVAR nosa nieco spolocne s masturbaciou, jezismaria!

whee_ee

to je podla mna len puberta.. ten zvyrazneny nos a vyrazky... pochybujem, ze by to malo suvis s masturbaciou samotnou..kolko mas rokov?

jankapo

tak dlzka nosa vraj závisí od dlzky penisu..a ked masturbuješ možna s a Ti zväčšil penis a tým pádom aj nos..ale to je len moje laické vysvetlenie