Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ako vieš, že som si bola zapáliť?:) inak toto robia bráchovci radi, spoliehajú sa na sestričky:))
tak nech ti chuti katty:-) aj cigaretku dufam k nej:-)
u mna pohoda, zahrabana cely den v zahrade, bracho si na ,,hodinku,, odskocil, ze nech mu postrazim dieta a z hodinky bolo pol dna:-) klasika.
deň ako u debilov... nevadí, práve sa zobúdzam...
nedala som si ju, ale teraz si dávam...
ahojte dievčatá a shauli:)
fu, cely den o hlade? ja by som asi vydrzala, ale bolela by ma hlava. A vecer by som sa prezrala:-)
kavu si uz nedavaj, teda, ak si si ju uz nedala:-)
happi, si tu? zajtra idem na gastro a až na pol druhú a predtým do práce, na angličtinu, myslíš, že to vydržím o hlade? a bojím sa, že to nevydržím do pol tretej bez kávy, myslíš, že ešte teraz takú slabučkú?
ja zas naopak, ked mam hovorit po nemecky, taham do toho anglictinu. Minule ma zastavili dvaja nemci, chceli vediet ako sa dostat tam a tam-si mala vidiet ako som tahala tie nemecke slova, az z paty:-))
áno, prázdninovala som a teraz sa mi do toho nechce pustiť, ja sa asi nedohovorím, lebo keď začnem hovoriť po anglicky plynule prejdem do nemčiny a som nahratá, vieš, v nemeckom jazyku som už žila, v anglickom ešte nie
nieco po angl viem, teda pokial sa treba dohovorit:-) a musim sa do toho pustit, lebo vsade kam sa pohnem je anglictina. Dakujem za obdiv:-)
Mala si prazdniny?
podľa seba, nemyslím, že porozumieš ale počúvať môžeš:) fandím tvojim veľkým cieľom:)) zajtra budem pozerať po angličtinárke ako vytretá, nepozrela som sa za mesiac ani raz!