Povedz, kto si?

happi

presne tak, jedno cez druhe, uz sa to nedalo zniest. preco to musi byt vsetko take komplikovane? Nemozeme si zit len tak, v pohode? Asi by sme s nudili, co?:-))

jajka001_

on robili zle ci len jeho mama? ci jedno nadvazovala asi na druhe ze...no vztahy, komplikovane su. u nas je to aspon tak, uz podelene, ja ho nenutim byt s mojou mamou a jeho mama nech mi da pokoj :) ked chce nadavat, nech si nadava jemu, strasne mi to vadilo, ale uz kaslem na lebo on ju aj tak nepocuva...hmm len ten maly, to ma mrzi, ze to pocuje...a ved je chytry, a ked vyrastie, tak uz bude vediet o com to je

happi

hm, u nas to bolo peklo a ked moja mati videla ako sa trapim, povedala, ze v nasom dome hp viac vidiet nechce.A to je moja mama jeden z najchapavejsich a nejmierumilovnejsich a najludskejsich osob na svete

jajka001_

no je to smutne, ze vzdy su nejake prekazky...najprv hladas toho praveho, a ked ho najdes, tak nemozete byt spolu...nase mamy tiez boli proti, ale my na nich kasleme...laska je to jedine, co ma drzi nad vodou, a nepustim sa jej.

happi

ani jeden z nas nedokaze opustit rodinu a nechat vsetko tak a zacat odznova, ani za cenu nas dvoch. Jednoducho sa bojime. Da sa jajka, ved tak zijem(e). Vyjadril sa, ze vacsiu lasku uz nikdy neprezije...ale nikdy nehovor nikdy

jajka001_

hej, no..neviem ako to je, ale myslim ze laska prekona aj hory...akoze znie to naivne, ale ak by ta fakt lubil spravil by vsetko, co sa da...a ak sa neda...neda sa? zit bez nej?

happi

ono to je strasne dlhy pribeh, z kt ja vychadzam ako najvacsia spina pohladom jeho mamy. Nechcem to tu moc rozpisovat, napisem ti zajtra cez azet. Sama vies ako je to so svokrami, ci uz ozastnymi alebo buducimi

jajka001_

čo vam skutočne brani? vies mam asi primalo skusenosti, aby som mohla mudrovat...ale ked to nejde, tak to nejde...musis hladat dalej

pocuvam :))