Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
jaaj no ked su to kravy, tak ich neries.
Oni vedia, ze mam bulimiu a depresie, a ze som bola mesiac na psychiatrii... atd atd... a neviem, baby su strasne kravy... ohovaraju, zazeraju, ale nastastie si nedovolia na mna..
preco na teba zazeraju?
caute:)
tak ich neber ako spolužiačky, ale ako tváre, zaberá, máš jedného spolužiaka a dosť
ahojte:) práve som prišla z práce...
shauli, ved mas fayn spoluziaka, niektori nemaju ani to. A pravo? Budes ho pri svojej vysnivanej profesii potrebovat, tak sa don zahryzni:-) ja som ho mala jeden rocnik a celkom sa dalo.
Ahojte dievcata... tak a mam za sebou prvy den v skole... bolo strasne. Spoluziacky na mna zazerali, nikto sa so mnou okrem jedneho dobreho spoluziaka nebavi, sedim sama v prvej lavici... a je mi z toho smutno.... mame novy predmet. Pravo... tak som zvedava ci ma to chyti
jasne, ja ti doprajem, preco nie :) bruu, ja sa este co to naucim
takže mi to aj praješ, no to je perfektnéé:) a vieš, ja verím, že keď sa nazbiera dostatočné množstvo mne prajných dušičiek tak tou skalou sa pohne, fakt, ale dobre, idem už búvať, maj sa pekne jajka a dobre sa vyspi, pá:)
hej, presne to som ti chcela vyvestit :DD
tak snívaj ďalej, ževraj kto sníva, má stále nádej, ja snívam o plnom živote s kvetmi na stole deťmi okolo mňa, milujúcom manželovi o dôvere radosti šťastí a mám nádej a viem, že to privolávam, ja to takto volám všetko k sebe