Povedz, kto si?

ShaulaThalit

Oni vedia, ze mam bulimiu a depresie, a ze som bola mesiac na psychiatrii... atd atd... a neviem, baby su strasne kravy... ohovaraju, zazeraju, ale nastastie si nedovolia na mna..

katty192

tak ich neber ako spolužiačky, ale ako tváre, zaberá, máš jedného spolužiaka a dosť
ahojte:) práve som prišla z práce...

happi:-)

shauli, ved mas fayn spoluziaka, niektori nemaju ani to. A pravo? Budes ho pri svojej vysnivanej profesii potrebovat, tak sa don zahryzni:-) ja som ho mala jeden rocnik a celkom sa dalo.

ShaulaThalit

Ahojte dievcata... tak a mam za sebou prvy den v skole... bolo strasne. Spoluziacky na mna zazerali, nikto sa so mnou okrem jedneho dobreho spoluziaka nebavi, sedim sama v prvej lavici... a je mi z toho smutno.... mame novy predmet. Pravo... tak som zvedava ci ma to chyti

katty192

takže mi to aj praješ, no to je perfektnéé:) a vieš, ja verím, že keď sa nazbiera dostatočné množstvo mne prajných dušičiek tak tou skalou sa pohne, fakt, ale dobre, idem už búvať, maj sa pekne jajka a dobre sa vyspi, pá:)

katty192

tak snívaj ďalej, ževraj kto sníva, má stále nádej, ja snívam o plnom živote s kvetmi na stole deťmi okolo mňa, milujúcom manželovi o dôvere radosti šťastí a mám nádej a viem, že to privolávam, ja to takto volám všetko k sebe