Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
nie, dakujem, tiez som bola hladna nakupovat :))
ahoj jajuška:) nechala som ťa dlho čakať, volala som s maminou sestrou
tak áno, môj žalúdok, dávam mu zabrať, chúďatko, ešte idem na posledné vyšetrenie, či nemám kamene a potom sa to uzavrie a konečne začnem normálne jesť
serepetičku si nedáš?:)
zaludocny vred nemas , katty? ja som na strednej jedla asi ako ty teraz, potom som mavala take prudke, silne krce v zaludku. neviem ci som mala vred, ale zacala som sa pravidelne stravovat a preslo to. musela som si viac vsimat svoj zaludok, ako sa citi, a snazit sa aby sa citil dobre :) lebo vies, predtym som bola na neho zla, ked som ho nechavala hladny a potom som donho natlacila hocico.
juj, aguška došla:) hylak, pozriem, v lekárni? ale tak mňa nebolí stále, ale raz za tri mesiace tak, že musím odísť z práce
a čo bolo s dcérkou? zase som dnes nakupovala, vždy keď máme v práci nejakú akciu ponakupujem perníčkov a sempertiniek a kolega sa smial, že kupujem samé ootinky:)
coco zase chcete vestit no mne sa dnes splnilo to co som kukala pred rokom si užas inak za rok aj trosku sa mi to splnilo ako nie zeby naschval ale tak som vseliako aby to bolo inak nie ten osud je taky a neobydem ho ani za svet no co ale už je to dobre a tak ako ma a hlavne ze dcera je stastna a spokojna
katty moja ahojko brusko kup hylak ten cisti creva aj zaludok ale potom zavret chladnicku ja potom jej ažaž ano bolest prejde je aj na hnacky ale je aj od zaludka skus kupit a davaj inak aj precistis creva
a zabudla som povedať, túto tému som mu venovala a on o tom vie, ale jasné, momentálne myslím na jedného milého ďalšieho z Oravy, takže sa všetci upokojíme a tešíme sa zo života:)
a ty prestávaš? veď bol najlepší, jeden z nás a mali sme ho radi, ale dobre, a dobrú nôcku, jajka:)
:) dúfam, že čoskoro si to prečíta agaven a zase mi bude veštiť:)
vidim katty ze neprestavas dufat :) ok, alebo ob, idem do perín, aj ked od perín to má daleko
dobruu