Povedz, kto si?

agaven

no nic teras som tu jemne vestim potom obchodt dlaska je akasi no to denne zotieram ale neviem mame som slubila ze ju pridem kuknut no tak už sa tam aj najem asi tak lebo dedo bol na huby u nas to nik nechce a len pre seba polievku uvarit to nie do 3 dnoch by sa mala spapat asi tak ako sbieram rada aj mam ale skor len skvarenicu sebe no tak idem k nej pozret co neve mam to kusok asi tak

agaven

katty no super ides prat ja asi nic idem kukat superstar vcera som zase zaspala o 21.30 asi tak este ze som si to nahrala tu je pekne tak dam ju von po obede

katty192

no, zase budem za skromnú:) viem o tom, lebo som zodpovedala za celú akciu, teda vítala a aj lúčila a aj s nimi srandičkovala:)

katty192

no dobré ráno dievčence, dnes to bude ďalší zbesilý deň, za ten týždeň, čo som tu nepohla ani prstom prach a porozhadzované veci a asi do troch hodín príde mama z nemocnice a ešte bežím do kostola a ruku mám stále ako pampúch a treba prať aaaaaaaaa chaosáčka na ceste:))) včera sme mali v skanzene ľudí z V4 a neuverili by ste, sympaťáci, neboli to suchári, boli síce rezervovaní, teda ako ktorí, lebo v podstate kontakt s nimi bol veľmi v pohode, takže vivat, máme sympatických poslancov:)