Povedz, kto si?

maria2

zdrava nic ine vas nenapadlo zeby ju nieco bolelo ako napr. ked tak pise ruky klby na rukach atd... a nebolo to tusim adresovane inej starajte sa o seba , ked pise agaven vie komu a ten vie o com asi pise ona ...Ja by som vam zakazala ties sem prispeivat nato ze tiez zakladate take blbe temy ,,, a urazatu tu inych namiesto rady nepiste .Naco tu zbytocne obsmrdate, asi sa ties nudite na komentare je tu macca aj na ban tak sa tu nerob ta najanaj .. osoba A ty ta posibana cislo jeden ach jaj preco tu musia tie 14/15 -20-23 terpat a pisat take komentare ach jaj tu už asi nik nie je nad 30 je to ako pokes s detmi a ja odpisujem soplani

zdravá

agaven prestante už s tými táraninami,nedá sa to čítať.ste Vy vôbec normálna ? terpete ako na mukách .prečo sa tak zosmiešňujete ? ja by som Vám toto zakázala.No ale aj to je dobré vedieť akí sú niektorí ludia pošibaní.

katty192

agi:))))) vychádzam z hrobu....:D bolo tam síce dobre a tak istejšie, ale je na čase sa pozrieť pravde do očí
agivenka, si šikovná:)

agaven

ano katu preco nams nic zive v miestnosti kde sa najviac zdrzujes akosi to tam necitim ason ten kamen si tam daj na policu a nenarocny kevet na vodu nie kaktusak prestan chodit v tmavom ano pekne otaska kde mas oradzovu svetlo zelenu oblecenie ano letne tam sa cosi najde v tom tricku