Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
teraz ktorého bývalého? ahoj shauli:)
Ahoooj Katty, ja som prave bola so psom vonku a som stretla byvaleho! No... sme sa asi pol hodinu rozpravali a mi povedal, ze mu chybam... ma slak porazi... robim si teraz projekt na anglinu a neviete mi poradit nejake anglicke jedla? samozrejme po anglicky, pomozete mi velmiiiii
a teraz čo to znamená?
mne sa snívalo o nacistoch, pomáhala som deťom to prežiť, utekať pred nimi, nakoniec nás aj tak chytili a deti nevedeli kam ideme, teda do plynovej komory a mne dali na výber, buď sa stanem ich ....., alebo pôjdem s nimi, išla som s deťmi aby som ich upokojila a celý čas som im hovorila, že ideme len na chvíľu do tej miestnosti, to sú sny, ale teraz som to dohnala a spalo sa mi veľmi dobre
kika:) palina jednoznačne ahojte dievčatá čo robíte ak spíte nemusíte
Boze, a najhorsie na tom je, ze nemam uz ziadne tabletky od zaludka, jedine piskvorcovy caj alebo palinu... a to su vsetko tak nechutne horke caje, ale pomozu, takze to co je zle je pre nas asi najlepsie....
shaula tak pi sladky caj haha ja len cosi sem tam precitam zatial ahojko
Ahojte... potrebujem pomoc! Som od stvrtka sa kazdy den prezrala... sladkosti, slane, a vsetko dokopy a dnes som jedla len sladkosti... je mi zle. som presladena. co mam robit, ja nechcem pribrat!!!!
reklama je reklama katty:-)
som nevyspata, citala som do dvoch knihu a o piatej mi zvonil budik, takze sa pomaly plazim do postele. Pekny vecer dievcata
čudná táto zelená farba, ťahá mi oči, lepšia bola pomarančová