Povedz, kto si?

ShaulaThalit

Ahoooj Katty, ja som prave bola so psom vonku a som stretla byvaleho! No... sme sa asi pol hodinu rozpravali a mi povedal, ze mu chybam... ma slak porazi... robim si teraz projekt na anglinu a neviete mi poradit nejake anglicke jedla? samozrejme po anglicky, pomozete mi velmiiiii

katty192

mne sa snívalo o nacistoch, pomáhala som deťom to prežiť, utekať pred nimi, nakoniec nás aj tak chytili a deti nevedeli kam ideme, teda do plynovej komory a mne dali na výber, buď sa stanem ich ....., alebo pôjdem s nimi, išla som s deťmi aby som ich upokojila a celý čas som im hovorila, že ideme len na chvíľu do tej miestnosti, to sú sny, ale teraz som to dohnala a spalo sa mi veľmi dobre

ShaulaThalit

Boze, a najhorsie na tom je, ze nemam uz ziadne tabletky od zaludka, jedine piskvorcovy caj alebo palinu... a to su vsetko tak nechutne horke caje, ale pomozu, takze to co je zle je pre nas asi najlepsie....

ShaulaThalit

Ahojte... potrebujem pomoc! Som od stvrtka sa kazdy den prezrala... sladkosti, slane, a vsetko dokopy a dnes som jedla len sladkosti... je mi zle. som presladena. co mam robit, ja nechcem pribrat!!!!

happi:-)

reklama je reklama katty:-)
som nevyspata, citala som do dvoch knihu a o piatej mi zvonil budik, takze sa pomaly plazim do postele. Pekny vecer dievcata