Povedz, kto si?

jajka001_

v druhom rocniku na zakladke mi umrel spoluziak na cukrovku - nevedeli ze ju ma, bol maličky..bol strasne pekny, a bol do mna zalubeny, nahanal ma a bozkaval - moj prvy frajer:)- doteraz sa ma to dotyka - fakt bol strasne pekny

jajka001_

..a preto sa treba tesit z kazdeho preziteho dna - nikdy nevies, ci tento nie je ten posledny
potom sa aj problemy nezdaju take velke
nam na strednej tiez umrel spoluziak - predavkoval sa. na celej skole bolo potom tak pochmurne este tyzden, dva...viselo to vo vzduchu

ShaulaThalit

Nie, to urcite nie... uz zomrelo viac takych ludi.. Nemozem povedat, ze z mojho blizkeho okolia, pretoze to by som tu nebola a nepisala, ale by som asi sa dostavala zo soku... ale zasiahlo ma to, pretoze som ju stretavala... pretoze som ju poznala...... atd... strasne mi je to luto

jajka001_

ano, shauli, len zivot nas nauci, ktore problemy su tie, kvoli ktorym sa oplati trapit...ale kazdy mame tie svoje, aj napriek tomu, ze vieme, ze nie su velke, ze su riesitelne...len ich riesit treba, nie nechat sa nimi ubiť
katty, potom ti poviem..aerobic nie

katty192

hmmm, ahoj shauli, ona je prvý mladý človek, ktorý v tvojej blízkosti umrel? pamätám sa, ako som to znášala ja, keď som mala sedemnásť zabil sa mi na motorke bratranec, bola som v šoku

ShaulaThalit

Ahojte dievcata... dnes mam dost smutny den, zomrela v skole spoluziacka, vedla z triedy... mala leukemiu...znasala zle liecbu, dostala zapal pluc, upadla do komy a vcera zomrela... Uvedomila som si, ze tieto problemy (depresie, bulimia, a rozne ine hluposti), ktore mam ja, ktore riesi kazdy tak su riesitelne... Ona bohuzial nemohla urobit nic... to je to, co by sme si mali uvedomit. Dnes som s maminou skonstatovala, ze sa uz nebudeme stazovat na nic... pretoze nase problemu su velke hovno oproti tomuto.