Povedz, kto si?

katty192

"Teraz som však nešťastný a smutný. Čo budem robiť? Zatrpknem a nikdy už nebudem veriť ľuďom len preto, že ma jeden človek zradil? Budem nenávidieť tých, ktorí našli skryté poklady, pretože mne sa nepodarilo nájsť ten môj. A vždy sa budem snažiť udržať si to málo, čo budem mať, pretože som príliš malý na to, aby som mohol objať svet."

"Možno jeho pokladom bol práve príchod do tejto cudzej krajiny, kde ho najskôr okradli, no on napriek tomu dokáže zdvojnásobiť svoje stádo bez najmenších výdavkov."

"Keď niečo chceš, celý Vesmír sa spojí, aby si to dosiahol."

"Vždy musíš vedieť, čo chceš."

Dobré ránko, dievčatá:) ....celý Vesmír sa spojí, aby ste to dosiahli.

katty192

Carmenita:) ktorú si čítala druhú? ja som sa potešila ešte pri 11 minútach, no áno, sú iné, práve to je fantastické, v tých knihách je múdrosť a podaná vždy trocha ináč, tak napríklad ten alchymista mi príde ako malý princ a 11 minút je dosť silná filozofická kniha, sranda...

Carmenita

ja som citala alchymistu, no mna osobne to velmi nenadchlo. ale ina kniha, ktoru som od neho citala, ma ocarila..ale je to asi subjektivne.

katty192

jejejej babušky no agivenka a toto shaho, baby, díky, nezabudnite, hlavne ty teraz počúvaj, kika, predomnou môžete byť úplne samy sebou bez škrupúľ a môžete hovoriť všetko, čo len chcete, viete, tak ako ja beriem samú seba, resp. sa to učím, beriem aj ostatných, takže super, agi, napíšem, ale teraz tu niečo tvorím, díky za mail, baby mám tu takú super knihu, prečítam dve strany a musím sa nadýchnuť a vydýchnuť, lebo ma hlboko oslovuje, musím sa poprechádzať po byte a potom sa zase vrátim ku knihe, robím si výpisky a teraz sa s tým trocha hrám, no kniha je Alchymista od Paula Coelho, čítali ste? nie, agi číta letáky, to už viem, kika, čítala si?