Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ja idem poprosit Noeho, aby ma zobral so sebou...a pomaly idem balit, dufam, ze dostanem miesto vedla jednorozca:-)
výborný čajík som si kupila, mix zeleneho čaju Sencha, listy ginka, koren zensenu, kusky papaje :)
hej :) www.youtube.com :)
katty :) drz sa
www.youtube.com
:)) ja tu tak pobehujem, holím si nohy, počúvam Davida, teda ten superstar, a veľmo sa teším, zajtra idem do nemocnice:))) ale nie na psychošku, idem na operáciu žlčníka:) takže mi všetci držte palce a už som to chcela povedať takto verejne, tak už je to von, idem si ďalej holiť nohy:DDD
závidím tým nespáčom, do tretej hore, ja si to vyskúšam ešte teraz na silvestra a dovi dopo na ďalší rok max max do dvanástej
a agi, pošli mi fotku, chcem sa na teba popozerať:D
len si ty uži svoj život, svoje pravé starosti... veď ja som ani nechápala ako to chceš stíhať? malé dieťa a veštiť každému, kto si zažiada? ach, takže sa s tebou teším, uži si materskú a peč!:))
haha nie nevestim ako aj kukam aj rng to vzdal ved hej ma svoju stranku a ja tak podobne naco tu mam len tak sedet a vesteit ako som pisala radsej budem sa venovat dcere keby som mala dceru vetsiu jasne ze som tu ale malo casu musim sa jej venovat
no mame sa fajn mala dobre besni sa stale do chodby som si dala vianocnu vyzdobu ako citron a pomar to tam vonia pekne len chudnem ale hahah asi mi to moc nejde zase som sa rozjedla ach jaj a to chcem 9 kg dolu ako som mala mam pekne nohavice a teraz chodim v teplakoch moc som v nich napresovana ale zatial sklapacky asi tak ona dobre 1 z matemat. aj prirodoveda 1 skola jej ide dobre len teras mam taky jemny sopel ale už je to celkom v pohode ved dosopli