mam otazku co by ste vy spravili ak by ste po celi cas chodenia s partnerom mysleli ze je do vas zalubeny a on vas po celi cas klamal a vodil za nos vy mu z lasky kupite darceky a on sa ani neunuva vas nicim prekvapit a potesit,no ved aj naco ak to nemysli ´vazne a ma vas iba ako zabavku ...potom vam napise sms ze je koniec.Co zdarcekmi ktore s te mu kupili chceli by ste ich na spat alebo nie,viem ze darovane sa nevracia ale co ak by vas niekto takym sposobom osral?
Rozchod co s darcekami
nepytaj si naspat, len mu povedz nieco hnusne ako napriklad- ale darcek si si odo mna zobral aj ked si ma nechcel, to ti neprekazalo... proste ho priamo odfajci
iba otazka a ak mi je lepsie s vedomim ze mi darceky vrati ako by si ich mal nechat ?co ja a moje pocity?ak by som bola spokojnejsia potom lebo teraz niesom ako by ste s tym vedeli zit vy na mojom mieste,,.no aj ked to bol darcek z lasky ale uz len bol....
No ja neviem,ale ja tak myslim,ze ked mi niekto nieco dal,to je uz moje. Jedine obrucku treba vratit...
dala by som mu ich ved boli urcene prenho tak nech si ich bere
dell no ja vlastne ani nemam co rozdat niekomu a ani podlalit ved nemam od neho nic
a darceky tak mozem rozdat aj tie co mal on odomna jasne ze by som nechcela aby mi ho pripominali,len mi je take ze radsej som nemusela kupit jemu ale malej ,no ja som malej odoprela a dala jemu a to ma tak asi najviac teraz stve
chyba v komunikacii no ja som sa ho po dlhom case optala ze ci on tak nezvykol ani byvalim nic kupovat a co mi povedal ze on sa neda vyuzivat ze neni taky ze hned kupuje ze az tak po 2rok po 3r. a ze tamtym kupil co im vydel na ociach ako by ste sa vy citili ak by vam tak povedal vas chalan ? a nic by vam nikdy nekupil lebo neni s vami 2-3 roky ani nijaku malickost?ja som nic neziadala lebo som sa bala aby si o mne nemyslel ze som s nim iba pre peniaze
Darceky nech si necha, tebe by to len pripominalo co to bolo za vola... a vyhodil by som vsetko co mi ho pripomina... popripade rozdal do deckych domovov alebo kam by sa hodilo... alebo sprav paradnu opekacku pred jeho barakom...
vztahy nas maju aj nieco naucit a nieco nam priniest skus porozmyslat co ti ten vztah dal nie len to zle co ti priniesol a co by si v buducom vztahu chcela zmenit:-)))
je velmi tazke hodnotit nieco co tu niekto napise lebo napise len cast problemu ja by som chcela vediet, mozno bola aj chyba v komunikacii a mohla si sa ho spytat ze ked si mu nieco kupila alebo si pre neho robila prekvapenia preco on tebe nic nepripravil???? s partnerom treba komunikovat a to vzdy o vsetkom ked ta nieco trapi alebo ked sa ti nieco nepozdava vo vztahu a nie nechavat si to pre seba potom vznikaju rozne nedorozumenia a podobne, to co sa stalo uz nevratis spat a darceky by som naspat urcite nepytala bolo by to asi pod moju uroven aj keby ma podviedol a neviem co ak to neurobi on sam ze ti ich vrati lebo aj to sa moze stat nechaj to tak...v dnesnej dobe je tazke najst nejaky normalny vztah, ale drzim ti palce. hovori sa, ze ten dalsi vztah bude lepsi ako ten predchadzajuci tak drzim palce:-)))