ahojte, chcem vas poprosit - ale iba chalani ... a len seriozne ...
moj priatel sa mi zdoveril (uz i na zaklade dokazu), ze trpi, este skor ako zacal pohl. zit- tym, ze sa nevie zbavit svojej "zavislosti" od zenskych sukien, tzn. ... obzrie sa za kazdou,co ma suknu (chuda, tucna) nataca si ich na mobil ... tvrdi, ze sa mu to len paci a nehlada v tom chut na sex, alebo nieco podobne .. sex mame perfektny, ale neviem, co si mam o tomto mysliet, nakolko ma to dost ponizilo ...trapi ho to a nechce mi ublizovat ... chcem len vediet vas nazor a taktiez vase vyjadrenie, ci niekto z nas tym, abo niecim podobnym trpi ... bo v medziach normy to uz nieje ... dakujem
prosim o pomoc v sex. oblasti, len seriozne
adamkrt - ale i tak, ak by si mal chut kecat ... bo asi mam aj dost inych tem spojenych s muzskymi potrebami atd ... ak by ti to nevadilo a mne by to fakt pomohlo, aby som vedela viac pochopit vas ... neni som novacik ani vo vztahoch a ani v sexe, ale niekedy mi naozaj unika nieco okolo vas ...
hmm ...
vyskusam ... dakujem za nazor.
Neni treba, kludne popis sem.
Ved o tej teme neni uz co moc hovorit.
Bud je niekto chrapun a bude sa tak chovat v spravani sa k okoliu, ci partnerke, alebo miluje a vie brat na druheho ohlad.
Povedz mu, ze Ti to ublizuje. Alebo urob to iste, nech vie, ako sa citis. Ved pozerat sa, neni problem. Clovek si obzera pamiatky, prirodu, ci dalsich ludi /nemoze sa na nich nedivat, nie su neviditelni, alebo nezmiznu/. Ale sudny clovek ma mieru, kedy dost.
Najskor si to treba vyskusat a potom sa rozhodnut ako dalej. Ked niekomu nevie zalezat na milovanej osobe, moze hovorit cokolvek, ked skutok zan hovori inac...
AdamKrt - mohli by sme pokecat i na maile? nikolkaBA1983@azet.sk
Ake najst pomoc ??? Proste jednoducho ten mobil, fotak, video, ci co... nevytiahne. A smitec.
Dnes kazdy potrebuje len pomoc. Co je to s vami ludia ?
Pokial je ohladuplny, tak to robit nebude. Pokial neni a nezalezi mu tak na partnerke, tak to robit bude...
tak ja viem, ze by mu to vadilo ... keby som vedela, ze to berie za normalnu vec, spravim mu to iste a mozno este horsie, nemam s tym problem, ale viem a to mi i sam povedal, ze ho to trapi a nechce ma kvoli tomu stratit ... chce to riesit a najst pomoc ...
viem, je to divne ... samej mne je z toho blbo ... :(
No neni dovod si natacat nejaku cudziu zensku. Keby to bol modny fotograf, alebo Saudek, tak je to ine :-)
Vsak mu mozes urobit to iste. Prejde okolo nejaky chlap, zoberies mobil a povies: jeeej, toho si musim natocit, ten ma ale zadok. Alebo nieco podobne. Uvidis, co to s nim bude robit.
takze tebe, ako chlapovi by to nenapadlo, ze? neviem, ci je mozne, ze to robia i ostatny ... som z toho vedla ...
Obzriet sa je myslim normalne. Ved tak isto, ako sa niekto diva na zenu - ci uz peknu, skaredu, obzrie si aj kadejakeho chlapa, deda, strom, dom, skalu, cokolvek, co zaujme.
Ale natacat si len tak cudziu zensku na video, to uz je kapanek viac nez bezne...