ahoj ludia, mam priateľa a ešte som nemala sex. Je pre mňa dosť dôležité,aby to bolo perfektné:(. No môj priateľ je v tom,že už panna nie som. Nechcela som byť akože "pozadu"..tak keď sa ma opýtal na začiatku vzťahu či som panna, povedala som že nie...teraz to ľutujem..chcem sa s ním milovať,cítim že som pripravená a všetko..ale bojim sa, že keď sa budeme milovať,bude čakať odomňa,že budem napredovať...ako mu mám povedať že som panna?:(..popri tom?poraďte:(
Ako mu povedať, že som panna?
Veď keď mu to nechceš povedať tak nepovedz mu to ...závisí od toho ako ho má veľkého..a ked sa nebude môcť dostať dnu tak povedz že na prvý raz sa pred ním nevieš uvoľniť je to normálne a že ty pred ním ho mali menšieho,-)a bude moc rád
ja som raz povedala zo srandy jednemu chalanovi ze som panna a on vstal kukol na mna ako na debilka a povedal mi nechcem ta uz a isiel prec...bol to riadny magor :D no co nie kazdy ma rad panny...a dreva v postelke...
rozhodne mu to povedz a neboj sa...aj moj priatel sa ma pytal na zaciatku vztahu ci som panna a tiez som sa brutal hanbila ked som povedala ze ano...a to som mala 21 rokov:-D:-D ale bol stastny ako blcha:-))) povedz mu ze si sa citila vtedy trapne a preto si povedala ze nie si panna...a rozhodne mu to musis povedat ono pri sexe potom by ta bral uplne inac a by ta mozno aj veeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi bolelo keby si mu to nepovedala...predsa len to je uplne ine ked je dievca panna alebo ee...tak drzim palce a neboj sa kludne mu to povedz ked budete spolu ze mu chces nieco povedat za co si sa pred tym hanbila...alebo nieco take
Normalne mu to povedz ked budete spolu pri neznych chvilkach a budete k tomu mozno smerovat. A priznaj, ze si sa za to hambila. Ak je to normalny chalan, ta tvoja hamblivost ho potesi a bude sa na teba viacej tesit. Moj partner to tiez robil prvy krat az v 23 rokoch- a to je chlap a ja som nebola jeho prva. Tiez si myslel, ked sme sa dali dokopy my, ze som nejaka postelna skusena dracica, ale pri postupnom spoznavani tusil ze asi nie som a ked som sa sama priznala, bol nakoniec rad ze on je ten prvy a bol ku mne krasne nezny. Ja som to robila mimochodom prvy krat ked som mala 24. Nic nam obom neuslo a celkom je to teraz fajn. :-)
otvorene sa snim porozpravaj povec mu ze preco si to urobila
inak vsetci muzi tuzia po panne...
Presne tak ako píšu, nemala si mu klamat, ale teraz mu to radčej povedz, určite to spozná, teda myslím si.No a neboj sa byť pannou nieje hamba...:)
To zvládneš:)
povedz mu, ze si sa hanbila na zaciatku ze si este panna a preto si mu ,,trosku,, klamala v tom ze nie si ale vlastne popravde si.. trosku odvahy, ja neviem ked je to v pohode chalan, tak mu bude jedno ci to alebo to, niektory maju radsej ,,nepouzite,,.. neslusne nepovedane
Ty si truba, si mu mala hned povedat ze si panna, by si ta aspon viac vazil, ze si nasiel taku co cakala na toho praveho cize na neho ...