mate niekto skusenosti s popatkami v slov.sporitelni?posielala som do česka sumu 523kč,z mojho učtu a strhli mi za to dokopy 50eur.ved to je trojnasobok tej sumy!!!,je to normalne?
ake su popalatky pri prevode???
musis vediet tzv - swift a iban uctu kam to posielas vtedy platis par korun,sumu ako na pohybe na ucte vo vnutrostatnom prevode.
Bohuzial svine banky ti to nepovedia hned,ale ked sa na to spytas tak ti to povie, ten vzdelnejsi pracovnik v kazdej banke.swift a iban to su carovne slovicka!!skus to nabuduce, teraz uz je neskoro sa stazovat
az dnes rano mi prislo sms-kou kolko mi strhli.ale za prevod strhnut 1000,-sk tak to je až moc nie?
ja somto nakoniec riesila danim penazi kamosovi co chodi do ciech do skoly ktory ma ucet v cechach a platil to odtial
malo by to byt normalne, ja ked som chcela platit do ciech tak som sa radsej bola pytat takisto slovenska sporitelna a pri internet bankingu sa strhavalo vtedy myslim 250 Sk pri plateni v banke teda nie cez net myslim 500 Sk takze ano su tam nehorazne poplatky....teraz po prechode na EUR sa taketo vysoke poplatky platia do krajin ktore euro nemaju do tych ktore maju su poplatky asi ako na slovensku
je to normalne alebo sa mam ist stazovat?