Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prekvapenie pre priatela

laskaaaaaaaa

A este okedy je prekvapenie len to,ze otvoris oci a povies prekvapenieeeeeeeee :-) ved to je ako u malych deti.

laskaaaaaaaa

Vdaka za pekne kritizovanie.Sorry ale nie som typ cloveka,ktory si sadne na cely den s priatelom pred telku a je chipsy.
A piknik urcite nebude v parku v centre mesta a ani na okraji mesta.Takze strach,ze ma niekto klepne po hlave nemam :-)

darika

Jedna otazocka.To ked je to prekvapenie,to ho chces cely cas vodit zo satkou na ociach a vzdy na mieste rozviazes?Ja v tomto celodennom vylete nevidim prekvapenie.Mozno to posledne.

ou, too much

Fiha, len to organizuj tak, aby ste potom vecer pri tom pikniku neodkvecli. Dajte si ho radsej doma v posteli... bo v parku pri sampanskom a jahodach, neviem, mozno tak v parku pri rodinnom dome, este vas tam niekto vecer v tme klepne po hlave :-/. Aj tak sa tam bude diat asi aj cosi viac, co?! :D

katty19

alebo ešte takto, hrad by musel byť neďaleko, reštika veľmi blízko, plaváreň pár metrov a tie chlebíčky a šunčičky by museli byť pripravené deň dopredu:)

katty19

ale zase ako kto, niektorí ľudia potrebujú stále čosi robiť, niekde loziť, ja mám radšej pohodovejší štýl života

laskaaaaaaaa

Aby som to upresnila,tak rano hrad napr. od 8:00 do 11:00m potom spolocny obed do 14:00. Okolo 16:00 plavaren a potom vecer piknik.
Co poviete na takto straveny den? Alebo je lepsie stravit ho cely niekde v aquaparku a vecer si spravit piknik?

whee_ee

meforme : ja som to pochopila tak, ze bud hrad, zamok alebo zoo :) urcite nie vsetko na raz, ved by si to uz potom neuzili :))

meForMe

ani tu zoo..len zamok :) a potom prechadzka,obed..a ked uz tu plavosku,tak radsej nejaky termalpark..v ramci moznosti..