Chcela by som vediet Vas nazor na taketo prekvapenie pre priatela.
Sobota rano vylet niekam na hrad,zamok,zoo + spolocny obed.Poobede plavaren a potom vecer romanticky piknik vo dvojici.Deka,sviecky,sampanske,jahody,kolaciky,syr,chlebicky.
Prekvapenie pre priatela
A este okedy je prekvapenie len to,ze otvoris oci a povies prekvapenieeeeeeeee :-) ved to je ako u malych deti.
Vdaka za pekne kritizovanie.Sorry ale nie som typ cloveka,ktory si sadne na cely den s priatelom pred telku a je chipsy.
A piknik urcite nebude v parku v centre mesta a ani na okraji mesta.Takze strach,ze ma niekto klepne po hlave nemam :-)
Jedna otazocka.To ked je to prekvapenie,to ho chces cely cas vodit zo satkou na ociach a vzdy na mieste rozviazes?Ja v tomto celodennom vylete nevidim prekvapenie.Mozno to posledne.
Fiha, len to organizuj tak, aby ste potom vecer pri tom pikniku neodkvecli. Dajte si ho radsej doma v posteli... bo v parku pri sampanskom a jahodach, neviem, mozno tak v parku pri rodinnom dome, este vas tam niekto vecer v tme klepne po hlave :-/. Aj tak sa tam bude diat asi aj cosi viac, co?! :D
alebo ešte takto, hrad by musel byť neďaleko, reštika veľmi blízko, plaváreň pár metrov a tie chlebíčky a šunčičky by museli byť pripravené deň dopredu:)
ale zase ako kto, niektorí ľudia potrebujú stále čosi robiť, niekde loziť, ja mám radšej pohodovejší štýl života
na mňa by to bolo určite moc, toľko všetkého možného by ma odradilo a neostala by som bez poznámok:)
Aby som to upresnila,tak rano hrad napr. od 8:00 do 11:00m potom spolocny obed do 14:00. Okolo 16:00 plavaren a potom vecer piknik.
Co poviete na takto straveny den? Alebo je lepsie stravit ho cely niekde v aquaparku a vecer si spravit piknik?
meforme : ja som to pochopila tak, ze bud hrad, zamok alebo zoo :) urcite nie vsetko na raz, ved by si to uz potom neuzili :))
ani tu zoo..len zamok :) a potom prechadzka,obed..a ked uz tu plavosku,tak radsej nejaky termalpark..v ramci moznosti..