Priatelka to nepotrebuje

Príspevok v téme: Priatelka to nepotrebuje
dell

Ahojte, chcel by som sa vas spytat, hlavne zeny, ci mate taky problem ze nepotrebujete sex, resp. vam staci tak raz do mesiaca? Mam taky problem s priatelkou, u nej to tak vzdy bolo, ze sex jej staci raz za mesiac. Dokonca si to ani sama nerobi, jednoducho ho nepotrebuje. Ked k nemku pride, ma takmer vzdy orgazmus aj ju to bavi, ale vobec jej sex nevchyba. Stazovala sa mi, ze presne pte toto jej vstky vstahy stroskotali, co by som bol vazne nerad, lebo ju milujem, ale zasa ja sex potrebujem a chyba mi. Nie je to sposobene nejakymi hormonami, alebo da sa na to nieco brat? Dakujem

Niki676

Áno veľa žien je takých, že im sex nejak extra nechýba, od prírody by to malo byť tak, že žena má mať chuť na sex len cez plodné dni (možno 4 dni do mesiaca)... ale nájdu sa výnimky (ja), lenže ja mám opačný problém s mojim priateľom, s ktorým už som 3 roky a moj sexuálny apetít stále neutícha a neustále mám na to chuť - nikdy som ho snáď neodmietla... ale on nejak stratil záujem o sex celkovo.. trápi ma to, lebo som atraktívna baba a prítažlivá pre všetkých okrem neho.. trápim sa, pretože ho milujem :(

AdamKrt

Peto86: mam tiez nieco podobne s priatelkou, ale tam je to skor problem organizacny, ze nema cas. Pracovne vytazena, starostlivost o domacnost a deti a kedze mame vztah na dialku, tak si nachadza cas raz do mesiaca. Zo zaciatku hovorila, ze jej to staci. Predtym jej vraj stacilo dokonca este v dlhsich intervaloch.

Ked zoberiem jej den, tak rano uponahlana vstane, rychlo do prace. Z prace domov, alebo este nadraba a doma druha sichta. Unavena pada a stale sa to opakuje.

Clovek si musi lepsie organizovat pracu. Snazim sa jej v tom pomahat v ramci moznosti, ako ma necha. Jej to zo zaciatku vobec nechybalo, teraz uz vsak mava na mna chut cim dalej tym viac. Ona si to nerobila ani sama a ani o tom nechcela pocut. Tak som urobil kompromis, naucil som ju, ako sa moze sprchovat tak, ze dosiahne orgazmus. Zapacilo sa jej to a teraz si to robi sama 1x-2x denne. Na milovanie uz teraz mysli kazdy den, niekolkokrat do dna. Uz jej to chyba.

Pri nasom milovani som zistil, ze jej treba podstatne viac casu na predohru a tak mavame velmi dlhe predohry a potom si to vyborne uziva. Dokonca sme dosli uz tak daleko, ze pri mne zacala striekat ako fontanka, co sa jej nieco take silne nikdy nestavalo. Teraz pri kazdom milovani. Uteraky nestacia schnut... :) Antiku neberie, takze tu nebol problem. Zivotospravu nema prave najlepsiu, mava migreny a problemy s tlakom. Podozrievam, ze bude mat problem so stitnou zlazou a hormonmi.

Takze moja rada:
- treba dokonale uvolnenie, dusevnu pohodu
- odburat stres a stresove situacie,
- chce to keby sa taka dama naucila aj sama uspokojovat, pretoze potom dochadza k lepsiemu prekrveniu,
- da sa tomu aj trosicku napomoct, napr. chilli v jedle prekrvuje sliznice, cokolada pomaha zlepsit naladu, ci pouzit ine prirodzene afrodiziaka,
- takato zena m problem, ze je necitliva zo zaciatku, tak to chce stimulovat jej pocity. Najlepsie robit jej masaze.
- ked sa stimuluje dostatocne masazami, potom prejst na predohru. Ta sa nesmie odflaknut. Dlha, velmi dlha predohra, bozkavanie, mazlenie a poskytnut jej dlhy a kvalitny oral + prstovanie. Ak je viac siroka, pripadne fisting.
- co sa tyka milovania, ak je sucha, musi sa zabezpecit dostatocna lubrikacia a milovanie by malo byt take, ake jej vyhovuje. Idealne polohy, kde sa drazdi bod G.
- zena, ktora ma problem sa vzrusit, tak jej isto aj dosiahnutie orgazmu bude trvat dlhsie. Takze partner by mal mat dlhu vydrz a jej uspokojenie sa dostavi, ale neskor. Na vydrz je dobre cvicit kegelove cviky /to moze aj partnerka, prospeje jej to/ + zadrzovanie, oddalovanie ejakulacie.

Preto zene nehovori nic sex, ked nie je dobre uspokojena. Ked bude uspokojena, zacne jej chutit.

Da sa to vsetko naucit. Napr. ja teraz viem skoro kedykolvek vyvolat v partnerke orgazmus tak, ze zakazdym strieka. Mozem jej to nacasovat ako hodinky... :) A ked prezije oralno-prstovacie uspokojovanie a niekolko orgazmov, tak je taka rozcitlivena, ze i milovanie si uziva Xkrat lepsie, intenzivnejsie.
-----------
Raz som urobil chybu, ze som isiel na sucho a neuvedomil som si to, priznala sa vtedy, ze to bolo skor utrpenim, ale nic nepovedala, az neskor. Od vtedy velmi dbam na jej pocity a pytam sa, co sa jej paci a co nie.

Zakladom je dobre partnerku vzrusit, nech sa dane miesta dobre prekrvia a su citlive. Plus vhodna atmosfera, dobralubrikacia, vydrz a dobre milovanie a je to.

Niekde som cital, ze priemerne dosiahne muz orgazmus za 11 minut, zena za 23 minut. Z toho je potom matematika, ze ak sa muz sustredi na seba, zena je neuspokojena. Takze najskor treba uspokojit partnerku, potom seba...

Peto86

Dell, ja mam taky isty problem, nasiel si nejake riesenie ? My teraz experimentujeme s tym ze asi sme boli stale spolu, tak sa odomna odstahovala aby sme videli ci to nejak pomoze. Ci to neni stereotypom a rutinym zivotom. Tiez zvazujeme ci to neni kvoli tomu ze to prvotne zamilovanie po roku vyprsalo.

Ale nechapem ako si schopny to tak dlho vydrzat, ja uz neviem co mam robit a takto to dlho dalej nepojde. Tiez ju strasne lubim ale bez sexu sa to neda, cim dalej tym viac nas to oddialuje od seba a casto sa na tom hadame.

Ako sa to da vyriesit ???

smejusko

Mala som 2 dlhorocnych priateloch a pri nich som fakt nepotrebovala sex... s odstupom casu to beriem tak, ze fakt som po tom netuzila, kvoli nim... teraz som uz rok so svojim partnerom a sex mame takmer vzdy ked sme spolu dokonca aj niekolko krat denne su sice chvile ze sme bez sexu ale su to vynimocne pripady... prosto nech si vravi kto chce co chce, podla mna zalezi od partnera akeho zena ma, s byvalimi ma to nebavilo a nepotrebovala som to, radsej som si to spravila sama a teraz niekedy len pozriem na priatela a mam chut ho zjest a to fakt po roku byva u malo parov

Dell

Jasne, ja ju k nicomu netlacim, ale tiez ma nebavi vynakladat tolko energie kvoli sexu. Mne to pripada potom strasne nasilu, ked mam stale vymyslat nejake atmosfery a hecovat ju... Ved nejsom trener dostihovych koni, ani netrenujeme na maraton, to si mame uzivat.
Jasne ze nechcem hodit super babu za hlavu kvoli tomuto. Ale budme k sebe uprimni, kto to vydrzi bez sexu? Ja urcite nie... uz teraz to omedzujem na minimum... a co sa tyka tych alternativnych metod, tak to je uplne rovnake, proste ju to nebavi a mna to potom nebavi tiez.
Problem je v tom, ze ak to takto pojde dalej, budem sa musiet na to vykaslat. Ako som uz raz pisal, urcite nechcem stravit zvysok zivota s frigidnou zenou. Uvidime co s tym bude chciet robit, ale ak nebude ochota z jej strany, tak nebude ani z mojej. Milujem ju, ale tiez som len clovek a dokazem vydrzat len po urcitu hranicu. Velmi by ma mrzelo ak by som ju stratil, ale co mam robit? Chodit za druhymi, alebo do bordelu?

mrkva-repa

Nech ta uspokojuje inak.Lebo ani to nema zmysel,ze ty na nu tlacis,ak nema chut. Ak je ochotna inak romantikovat,odbavit ta rukou,vyfajkat,nahodi dobru atmosku,tak sa uspokoj s tym.Ma zmysel hodit za hlavu dobru babu kvoli tomuto?Nema.Sex nie je vsetko.Ale pises,ze az sa zacne amosfera,tak sa nabudi.Tak potom nevies navodit ty spravnu atmosferu/?/.Ak sa zakazdym navodi,tak to je cele,vytvorit atmosferu.

dell

Hej, mas pravdu, ta komunikacia je zaklad. Ja som o tom probleme vedel, len som netusil ze je to az take. To som sa dozvedel vlastne teraz cez vikend.
Urcite to chcem nejako vyriesit, ale ak nebude ochota z jej strany, tak to nema zmysel.. .

ellyy

mozno fakt patri medzi tie co to tak casto nepotrebuju a ked vsetko ostatne je v poriadku tak je to super:-))) pockaj kym bude mat 30 a potom ty nebudes stihat za nou:-D:-D:-D:-D vtedy zeny vraj ozivaju:-)) rozhodne sa s nou o tom porozpravaj ako to vnimas ty a ako to vnima ona:-) ci nema nejaky problem alebo nieco take alebo zabrany fakt ale netlac na pilu ked ma jeden partner problem alebo niekomu nieco vadi treba komunikovat s partnerom to je skoro vzdy problem vo vztahoch komunikacia takze ja by som to asi najprv riesila takto a potom podla toho co by povedala riesila by som to dalej...asi tak dufam ze som aspon trochu poradila:-))