prvá antikoncepcia

niekto

severanka precitaj si pls tie temy
ked baba napise ze jej lekar poveda ze to je z hak ...

samozrejme ked je uplne zdravi organizmus nieje dovod aby tu dodatocnu zataz zvladol otazne je ci je ta zataz potrebna...

a neviem preco zase pochybujes o mojom dusevnom zdravi ....

severanka

stále si nepochopil, že nevieš či im skutočne nič nebolo a nevieš či nepatrili medzi rizikovú skupinu, taktiež nepoznáš ich životosprávu, jednoducho, to že to sem napísali ako najväčšiu krivdu v ich živote, ešte neznamená že to tak aj je...
:( :( :(
ja neviem, či si len nechápavý, alebo máš aj stanovenú nejakú diagnózu...

niekto

nie vzdy precitaj si te temy co som sem poslal
je tam zopar bab ktorym nebolo nic pred bratim boli vysetrene dostali tabletky a po nejakej dobe sa dostavili problemi ...

dancaBB

to uz je blbost tych bab ze sa daju ovplyvnit...a samozrejme je to este vacsia blbost tych chalanov...chvalabohu to neni moj pripad

ako co sa tyka toho fajcenia, ono sa ta to doktor pri predpisovani pyta..ale bohuzial niektore baby su take blbe ze si to neucedomia ze doktor sa ich pyta len na tie rizikove faktory a nepyta sa ich preto ze sa nudi a je zvedavy

niekto

asi nie dostatocne i ked je pravda ze ludia su blby ...

a nejde iba o to fajcenie hak je velka zataz sama o sobe ...
zober si dalsiu vec kolko chalanov netusi o hak absolutne nic a "nutia" svoje partnerky aby to brali ked si to nahodou precita ...

celkoo nechapem co vam na tom tak strasne vadi ...

dancaBB

niekto baby to dobre vedia ze fajcenie skodi pri hak, preto sa to aj doktor pyta ked su chces dat predpisat a upozornuje na to..ale ty to nevies lebo ty si si hak predpisovat nebol

severanka

väčšina ľudí pochopí že HAK je liek, a liek má aj nežiadúce účinky... a drvivá väčšina fajčiarok užívajúcich HAK to robí dobrovoľne a vedome...

niekto

ako som napisal pouzival som to len par mesiacov
myslim tym to iste co som napisal rozmysli si ci to stoji za to
a okrem toho uznaj ze vesobecne ludia nevedia ze hak moze byt nebezpecna keby ano tak "nezapijaju" tabletky cigaretami preto som to sem poslal