antika

Príspevok v téme: antika
marka25

len mam jednu fakticku poznamku...lebo si tu citam o HAK....vela ludi sa tu na to stazuje ako im uskodilo prejst na inu HAK alebo ked zacali brat prvykrat...jasne, ved kazdi sme ini...to je samozrejmost..ale ludia, uvedomte si ze na taketo fora chodia vacsinou ludia ktori sa strasne sleduju...ktori si vsetko o nejakom zdravotnom probleme hladaju na nete...normalny clovek ktory nema s HAK problemy, alebo 90%takychto ludi, na taketo fora nechodia lebo to nepovazju za potrebne kedze im nic neni...takze radim...neriadte sa podla ludi ktori sem pisu!je to pekne si to precitat, ale nemyslite si, ze ked niekto nieco napise, ze aj u vas to bude...na slovensku bere tolko zien HAK, a ovela ovela viac ich ma pozitivne ucinky a keby tu kazda jedna o tom pisala tak mame novy FCB alebo pokec..takze ja len tolko som chcela dodat

dancaBB

kristinka a uz ked sme pri tych neziaducich ucinkoch...asi nevies ako to v praxi funguje..na kazdy liek sa pisu neziaduce ucinky..je to preto lebo kazda jedna vec, ktora sa prejavi len u jedneho cloveka, a pritom dany liek bere 10 milionov ludi na svete, aj taky, pri ktorom neni dokazane ze ten liek ho sposobil, ten neziaduci ucinok sa pise na pribalovy letak, nemusi byt nikdy dokazany ze to bolo z toho...totiz to vyrobca sa chrani takymto sposobom pred zalobami
lebo raz sa stane jednemu cloveku ze bere liek XY a umre z hocijakeho dovodu, na ktory ten liek ani nemusel mat vplyv, lebo sa to pri pitve nedokazalo, ale nic take nebolo v letaciku, tak ich mozu zazalovat az vsetci scernaju lebo to tam nebolo, cize ten liek je akoze zly..
bohuzial takto to funguje v beznej praxi pri vsetkych liekoch na svete
...toto som si nevymyslela,
toto ti povie kazdy jeden doktor v hocijakom obore...toto mam z viacerych uplne nezavislych zdrojov dokonca od doktorov z roznych miest v sr a sami mi to povedali...a nie preto ze mi nieco predpisovali a chceli na mne zarobit, ale preto ze som sa na to sama spytala, hoci to bolo v dany moment odveci...a tyka sa to aj liekov bez predpisu, beznych liekov ktore ma kazdy doma v supliku

kristina111

nenahnevajte sa, dam sem aj ja jeden prispevok:)
v prvom rade - mate uplnu pravdu s tym, ze kazdy by sa mal riadit podla seba.. ze precitat si je pekne, ale konat tak ako urobil niekto druhy nemusi byt vzdy rozumne. kazdy ma vlastny rozum a ked niekto iny napise nieco, co mne sa nezda vhodne urobit, tak to jednoducho neurobim:) takze aj moj prispevok berte s rezervou, ja si myslim toto, vy si to nemyslite, ok, len akceptuje aj nazory druhyh a nenadavjte mu, len o to vas prosim:) nesuhlasite, ok ja to tiez beriem, ja nikoho nejdem presviedcat o mojej pravde, len chcem vyjadrit moj nazor, ako to vnimam ja, dobre?:)

HAK - ano, uzivaju ju miliony zien na celom svete. je to trendom dnesnej doby, predpisuju si ju coraz mladsie dievcata. mna dorazilo, ked mi hovorila neter, ako jej spoluziacka - 15 rocna prisla poziadat HAK. a ten jej ju samozrejme bez ziadnych reci, prepisal. spokojny, ved aj na nej bude mat nejaky zisk, tak preco nie?
uzivate HAK, citali ste si pozorne pribalovy letacik? citali ste si vsetky neziaduce ucinky a mozne nasledky? ano, myslite si, uzivam ju uz par rokov, nic mi nie je, ma to len pozitivny vplyv na mna. nechcem vas sklamat.. ale tie negativne ucinky nemusia prist pocas uzivania, kludne mozu prist az po vysadeni alebo aj niekolko rokov potom co ju budete i nadalej uzivat alebo ju naopak vysadite. mojej najlepsej kamaratky otec je lekar, s nim prekonzultuvavam vacsinu mojich zdravotnych problemov, mojich otazok. mam o tom naozaj vela prestuovane a viem o tom svoje. nikomu nejdem vtlacat do hlavy: vysad to, urobis to najlepsie co aj mozes. nie, kazdy si zije svoj zivot, kazdy rozhoduje sam za seba, ma vlastny rozum a sam vie co je pre neho to najlepsie (alebo si aspon mysli). mozno by ste si len mohli uvedomit jeden fakt a to o tych nasledkoch, ze ak teraz ste s nou naozaj maxi spokojne, to neznamena, ze to tak bude aj nadalej a ze HAK nema ziadne negativne ucinky, lebo to je ta najvacsia loz na svete. ona toho v tele porobi velmi vela, len teraz je este vsetko ok, no ved sami uvidite do kedy. ale samozrejme, nechcem sa nikoho tymto dotknut a pisat akoby to bolo to najhorsie na svete, to urcite nie.
ano, su pripady kedy je HAK fakt viac ako nevyhnuta, to beriem. ale vo vacsine pripadov to ani nie je kvoli nejakemu konkretnemu zdravotnemu problemu, ale len kvoli vylepseniu pleti alebo zvacseniu prs a podobnych veci. nad tym mi je naozaj na zaplakanie. cpu do seba tieto hormony a pritom ani nevedia, ze z antiky prsia napriklad nerastu, len sa naleju vodou. tak ako aj zla plet a podobne veci, na kazdy takyto problem existuje ine, neskodlivejsie riesenie. RNG tu popisal velmi vela produktov, ktore su v podstate prirodne, su len doplnkami vyzivy, ziadne lieky. boli aj na hormonalnu nerovnovahu, aj na bolesti pocas menzesu, aj na vselijake problemy s nim suvisiace. urcite to ako prve vyskusam s nimi a az ked naozaj nic nepomaha (co musia byt fakt ojedinele pripadaly, ale ok, mozu byt), tak sa poddam aj take moznosti ako je HAK..
NEUKAMENUJTE MA, je to len MOJ nazor:) kazdy ho ma iny, a preto je tento svet takyto roznorody:) ja len viem jedno: zdravie je pre mna na prvom mieste.. snazim sa sa o neho starat po vsetkych strankach a nechcem prilis hazardovat s nim..
sorry, uz je neskoro a pisem v polospanku, tak ak su nejake chyby, vopred sa ospravedlnujem:)

limetka335

myslela som to tak, že je minimum tých, ktoré sem píšu o pozitívnych účinkoch hak a nie že je minimum tých, ktorým pomohla:)))

limetka335

úplne s vami súhlasím:)
mne hak pomohla.. a to veľmi... odpadávanie od bolesti, vracanie, hnačky, plač a pocit bezmocnosti - to všetko sprevádzalo každý mesiac moju menštruáciu už od 12rokov... každý mesiac som v škole dva dni chýbala... nepomohlo mi na to nič.. ani čisto prírodné tabletky, ktoré ma vyšli 1200Sk na mesiac... od 16beriem hak a konečne mám pocit, že aj ked mám svoje dni, môžem žiť plnohodnotný život... a je pravda, že baby, ktorým takto hak pomohla sem o tom nepíšu... teda že ich je minimum... hak je tu už množstvo rokov a keby je taká škodlivá tak si myslím, že by tu toľko nebola.. toľko môj príbeh

alzbee

No ved keby ma nejak tie clanky o HAK ovplyvnili, tak ju vysadim...ale ide o to, ze ja s nou problemy nemam...a samozrejme, ze si uvedomujem jej mozne rizika, aj gynekologicka ma na ne upozornila, ale ide o to, ze kazdy ma vlastnu volbu, ci ich brat bude alebo nie...a nikde nie je napisane, ze 100%-ne skodi...a tak sa teda nebudem zbytocne strachovat a mysliet si, ze co ak ja budem prave ta, ktorej po jej vysadeni vypadaju vlasy, stlstnem, budem mat akne...ja budem radsej verit, ze budem patrit medzi tu vacsinu, ktorej z nej nic nebude:)) vyhody HAK, ktore su temer vzdy 100%ne (presny menzes, nebolestivy, ziadny PMS, chranena pred pocatim...) mi stale prevazuju nad tymi nevyhodami, ktore mozu, ale nemusia nastat...aj na tomto fore bolo uz tolko "hadok" ohladom HAK, lebo kazdy bude obranovat to, comu veri, o com si mysli, ze je pravda...ja, co beriem HAK nebudem niekoho presviedcat, aby ju zacal brat tiez a ti, co su proti HAK zase nepresvedcia mna, aby som ju vysadila...