Na ktoré rozprávky alebo seriály z detstva radi spomínate a poprípade,kde sa daju aj stiahnut?
Rozprávky a seriály z detstva
skriatok david.....Ferdo mravec
smajlik
hladala som,ale nenasla som ani ja.Skoda:(
jara a môžeš mi napísať tie slová zo žabča a žabinky? ja si pamätám len melódiu a tiež by som to rada syna naučila. ďakujem.
Zabco a Zabinka... ja som to spievala mojoim detom tak tie aspon tu pesnicku poznaju, tom je skoda, ze to uz nieje moznost vidiet...ja som s mojimi starsimi detmi pozeravala Nilsa Holgersona, to bola velmi pekna a poucna rozpravka, aj Trpaslik David...
rozpravka
asi nevies kde na nete by to mohlo byt ze? ja som kukala, ale stale som nachadzala iba nemecku verziu
co by som ja dala za jeden diel o zabcovi a zabinke. A ked som mojim detom rozpravala o pa a pi tak sa mi smiali aka kravina a teraz to oni pozeraju na youtube a vyspevuju odusu uvodnu pesnicku :-)))
no ja som potom uz asi strasne stara lebo tieto rozpravky a relacie co pisete tak to som aj uz bola pubertiacka a pozerala iba okrajovo.Za mojej ery este letela rozpravka o žabčovi a žabinke,taka krasne pesnicka sa tam vtedy spievala na uvod - kvaki kvak,taki tak,leti muska,leti vtak. Kvitnu biele margaretky,kvitnu vsetky lucne kvietky... skuste sa spytat fotrovcov :-) to bola moja srdcovka.
Dokonca som to zhanala aj v archive stv ale vraj mali ten film strasne znehodnoteny a nedal sa uz pouzit,vecna skoda. A este sme pozerali kubko a matko,trapneho makoveho muzicka,lolek a bolek,filmarik a filmuska...ách
čip a dejl
Smajlik,
na youtube to je, akurat som to zadala a naslo to, ale iba v nemcine a madarcine (to je myslim rozpravka z ich vyroby), takze som ti moc asi nepomohla. V slovencine to tam zatial nevidim, ale treba to troska preriedit, co ak sa postasti :-P.
Alebo skus tu stranku, co napisala "rozpravka". Tiez si ju neskor potom checknem.
smajlik-ta rozpravka sa vola Majster Eden a škriatok Pumuckl