Rozprávky a seriály z detstva

tinka228

jara a môžeš mi napísať tie slová zo žabča a žabinky? ja si pamätám len melódiu a tiež by som to rada syna naučila. ďakujem.

jara

Zabco a Zabinka... ja som to spievala mojoim detom tak tie aspon tu pesnicku poznaju, tom je skoda, ze to uz nieje moznost vidiet...ja som s mojimi starsimi detmi pozeravala Nilsa Holgersona, to bola velmi pekna a poucna rozpravka, aj Trpaslik David...

[zruseny8]

rozpravka
asi nevies kde na nete by to mohlo byt ze? ja som kukala, ale stale som nachadzala iba nemecku verziu

brieta

co by som ja dala za jeden diel o zabcovi a zabinke. A ked som mojim detom rozpravala o pa a pi tak sa mi smiali aka kravina a teraz to oni pozeraju na youtube a vyspevuju odusu uvodnu pesnicku :-)))

brieta

no ja som potom uz asi strasne stara lebo tieto rozpravky a relacie co pisete tak to som aj uz bola pubertiacka a pozerala iba okrajovo.Za mojej ery este letela rozpravka o žabčovi a žabinke,taka krasne pesnicka sa tam vtedy spievala na uvod - kvaki kvak,taki tak,leti muska,leti vtak. Kvitnu biele margaretky,kvitnu vsetky lucne kvietky... skuste sa spytat fotrovcov :-) to bola moja srdcovka.
Dokonca som to zhanala aj v archive stv ale vraj mali ten film strasne znehodnoteny a nedal sa uz pouzit,vecna skoda. A este sme pozerali kubko a matko,trapneho makoveho muzicka,lolek a bolek,filmarik a filmuska...ách

dobra vila

Smajlik,
na youtube to je, akurat som to zadala a naslo to, ale iba v nemcine a madarcine (to je myslim rozpravka z ich vyroby), takze som ti moc asi nepomohla. V slovencine to tam zatial nevidim, ale treba to troska preriedit, co ak sa postasti :-P.
Alebo skus tu stranku, co napisala "rozpravka". Tiez si ju neskor potom checknem.