Depilacne pruzky a depilacne kremy...

Príspevok v téme: Depilacne pruzky a depilacne kremy...
zvedava080

ahojte.mate s tym skusenosti?
1. pouzivate depilacne pruzky?
2. odstranuju vsetky chlpky alebo aspon väcsinu?
3. velmi to boli?
4. je pravda ze sa potom robia modriny?
5. ako dlho vydrzia nohy hladke?
6. ake dep. pruzky su najlepsie? napr. veet?

1. su dobre dep. kremy?
2. odstrania vsetky chlpky?
3. ako dlho vydrzia nohy hladke?

1. holenie ziletkou...
ake su najlepsie ziletky??????

pavlaaa

1. depilačné prúžký sú podľa mňa najlepšie
2. odstrania 95 %
3. bolí to menej ako chodiť zarastená (vydržím depiláciu voskom ale blombovanie bez injekcie nie), raz mali na mňa čas dve kozmetičky v salóne - depilácia bola rýchla a menej bolela,
4. modriny sa mi robia v oblasti bikín
5. nohy sú hladké po prvom strhnutí 4 týždne, ale po opakovaní nastáva problém so zarastajúcimi a nedorastenými
6. mne vyhovovuje depilácia teplým voskom u kozmetičky
1. depilačné krémy - nie
1. žiletky sú dobré ostré

Súhlasím s Mimi323 - Lunárny kalendár je fak ok!

2. odstrania vsetky chlpky?

3. ako dlho vydrzia nohy hladke?

1. holenie ziletkou...

ake su najlepsie ziletky??????

eleri

Ok, tak idem cislovat :)
1. Ja pouzivam voskove pasiky a som s nimi uplne spokojna, zatial je to najlepsie co som nasla.

2. Mne to odstranilo vsetky chlpky, sem tam som par na konci vytrhla pinzetou. Ale niektore baby hovoria, ze im to vobec neodstrani chlpky, tak to zavisi asi od toho ake ich mas, ci hrubsie alebo jemnejsie.

3. Opät hovorim za seba...mna to velmi neboli, jasne, ze to nie je bezbolestne, ale nie je to taka strasna bolest, da sa to v pohode vydrzat. Cim rychlejsie to strhnes, tym je bolest mensia.

4. Modriny od pasikov som este nemala...

5. Mne vydrzia hladke take 3 tyzdne uplne hladke a potom pomaly zas rastu tie chlpky, ale uz su jemnejsie a nerastu vsade.

6. Ja pouzivam veet a som spokojna, ine som zatial neskusala, tak neviem posudit.

Depilacne kremy som neskusala, mne sa najviac pacia pruzky, lebo to urobis raz za mesiac a mas potom pokoj. Holila som si nohy ziletkou dost dlho, ale je to otravne a na druhy den ti uz zacinaju vyrastat chlpky...U mna vyhravaju pruzky na celej ciare :)

odpoved

no cez net sa daju objednat depilacne vosky aj pasiky na depilaciu.. take ako mas v kozm. salonoch. ja osobne si to trham uz sama.. parkrat sombola na kozmetike aby som vedela co a ako a zozadu kamaratka pohode mi to vykmase... neboli to mozno prvykrat a ak zaboli tak to je len okoamih.. nie ako tie strojceky co ti trhaju chlpy po troch .. takze je to dost rozdiel..a mne nohy teraz vydrzia hladke 2 tyzdne urcite niekedy aj 3.. neviem od coho to zalezi.. alebo sa to da kupit na skladoch u vas niekde ak si z mesta.. tak staci sa len popytat co kde ako..a neodporucam veet ..lebo tam mas sa mi zda 12 pruzkov a to nestaci na cele nohy a zacvakas za to takisto ako keby si bola niekde na kozmetike. ked si kupis sama staci niekoho poprosit. a ese vosk si zohrievam v mikrovlnke ;) .. a robi to tak vela kamaratok takze nemusim si na to kupovat ani ohrievac vosku ale rovno si to tam dam zohriat priblizne na minutu .. a mam pokoj svaty....a naozaj ti neodporucam depilacne kremy ,vosky- veet lebo to je srasna sprostost.. mozno niekomu to pomaha. no ja sommala raz krem a vyhodili s ami z toho nepekne cervene velke flaky - ako zla reakcia.. takze tak, no na kazdeho posobi inak,u mna jednoznacne depilacia voskom

anelka

podla mna je uplne najsamlepsi depilacny krem veet...ten zeleny...trva to max.6 min a aj ked chlpky po case narastu, su jemnejsie a takmer ich nevidno...ja som maximalne spokojnaa a nemam ani porezane nohy a je to velmi jednoduche

Mimi323

depilacia v kozmetickom salone je podľa mňa dobrá, len sa treba orientovať podľa lunarneho kalendara, vtedy vydržia nohy uplne hladké min.2 týždne a po dvoch týždňoch pomaly začinaju vyrastať NIEKTORE chlpky. Takže na mesiac maš pokoj.

Funradio

Depilacny krem, ta sice iba laka vyskusat, ved co to moze byt za zazracny krem ked si potom iba spachtlickou odstranis chlpy?...Avsak je to dost zdlhave, kym napatles na nohy krem..musis cakat tak 6-10 min. a potom zotieras.Nohy mas potom hladke skoro ako po ziletke, ale takisto chlpy su na dalsi den znovu hmatatelne!!

Funradio

No ani neviem ci mam cislovat aj moje odpovede ale radsej nie...Takze co sa tyka odstanovania chlpov z tela, som ja uz vyskusala uplne vsetko (okrem laseru samozrejme:)...Co sa tyka dep. pruzkov, podla mna je to najvasi nezmysel aky mohli kedy vymysliet.Musis si pockat kym ti chlpky nenarastu ason pol CM, aby sa ti vytrhli!!Maximalne to boli...a vysledok?aj tak ti to skoro nic nezoberie.Ked sa rozhodnes ist do salonu aby ti ich odstranili voskom, odsstrania sa ti sice, ale su velmi ryhlo spat.