Ahoj,
pred troma tyzdnami sme pochovali mamu.Strasne smutne,snazim sa s tym vyrovnat a mysliet pozitivne,ale je to tazke.Uz dvakrat som sa zobudila na strasne silnu bolest v bruchu,akoby mi ho niekto chcel ostrym nozom rozparat.neda sa sediet,lezat,chodit,proste nic.Len sa krcis v bolestiach a cakas co bude.Do toho este zvraciam taku nejaku zltu tekutinu.Odoznieva to tak po troch az styroch hodinach.Doktorka mi na to dala Nospu a na ukludnenie Lexaurin.A vraj je to zo stresu..Neporadite niekto ako sa toho zbavit?Dakujeem za kazdu dobru radu.
Zlcnikovy zachvat zo stresu?
Na precistenie zlcnika je dobre pit silny caj z byliny chanca piedra..
Protokol dr Berksona tiez cisti pecen, riedi zlc.
intelka, dnes v noci sa mi to stalo zas (na dovolenke som bola pred rokom - doteraz som mala pokoj). je pravda, ze to u mna teraz mohlo byt zo stresu, lebo som mala hodne povinnosti a nic som nestihala. takze neviem no. ale tie bolesti boli mensie a este aj teraz ma trosku boli brucho (v oblasti pupka), tak neviem preco. alebo som sa mozno vcera pretazila, ked som si dala 45 min. na bicykli (normalnom, nie stacionarnom) rano a 40 min. vecer (bola som v praci na bicykli)? ale pochybujem o tom. ved nebola som na bicykli 1. a tiez som aj zvykla sportovat (i ked pasivne) - plavat, par krat posilovna, bicykel a tak...
ahoj intelka,mňa s presne takými istými bolesťami viezol manžel na pohotovosť,dali mi injekciu a bolo,po daľšom záchvate mi urobili sono brucha a zistili,že mám žlčníkové kamene teraz si dávam pozor aj na stravu aby som nemusela ísť na operáciu,lebo sa bojím,najlepšie urobíš ak si dáš urobiť tiež to sono,aby si vedela na čom si,veľa šťastia
ja som zo stresu aj vracala,tiez ak nie je žlčník v poriadku,stres je spúšťač zachvatov.
Emco v pohode,dakujem za nazor.Pokusim sa s tym daco robit,uvidim,dufam,ze to bude o.k.My ludia sme tak trochu hlupi,vacsinou sa ideme liecit,az ked je neskoro.Bohuzial,je to touto uponahlanou dobou.Je to ale zvlastne,nemala som s tym nikdy problemy.Aj teraz,rano mi bolo na umretie a uz mije relativne celkom fajn.Este raz dik,maj sa krasne,vela zdravicka.
Ja som ti fakt nechcela zle...len tie priznaky mi pripomenuli,co sa dialo s maminou.
Este raz,nechcela som ta znepokojit,len moj nazor..
Emco,dufam ze to nebude take vazne,ale dik za informacie.Dnes som s tym bola na pohotovosti,ked uz som sa mohla hybat,dali injekciu na uvolnenie krcov a tabletky Buscopan.V pondelok mam ist k obvodnej a uvidi sa,ale ta je nejaka divna,tusim setri statne peniaze...
Presne take iste.Do nemocnice ju zobrali s tym,ze ma zlcnikovy zachvat-ona fakt trpela!A neskor jej oznamili ,ze ma rakovinu,,Prosim ta,chod k dr co najskor...Teraz ta nemusia ani rezat-robia to laparoskopicky...
Emco tvoja mama mala tie iste priznaky?Ja som s tym bola u doktora,ale ked ma videla v ciernom a povedala som,ze nam umrela ta mama,tak jednoznacne usudila,ze je to zo stresu.A ze sa to moze opakovat,ze takyto stav trva aj tri mesiace..
Prosim ta,urcite chod s tym k doktorovi a mozno vyoperovat...moja mama to odkladala roky a nakoniec pre nu prisla zachranka a o tyzden jej oznamili,ze ma rakovinu...:(((Nechcem strasit...len varujem...