nedavno som sa dozvedela,ze ma moj priatel podvadzal bola som z toho uplne zufala to si vedia predstavit iba tie ktore to zazili.strasne ho milujem a neviem si to bez neho predstavit chce aby som mu dala druhu sancu.prosim poradte mi niekto co mam robit??dakujem
NEVERA a DRUHA SANCA
ak si dáme otázku, že prečo to urobil a odpovieme, že preto, že to má v povahe-čo bude asi fakt, tak to urobí určite znova
V pripade, ak to bolo len raz a uz nikdy s nou nebude, asi by som dala druhu sancu. Ale ty pises, ze ta podvadzal, cize to bolo dlhsie. Vraj v opitosti ludia stracaju zabrany. Neviem, ci som este nebola poriadne opita, ale nikdy som nepoviedla svojho partnera, hoci som pila na diske alkohol, ale stale som myslela len na neho a ostatnych muzov som brala len, ze tam su.
Moja sestra dala priatelovi druhu sancu (bozkaval sa s inou), no bolo pre nu velmi tazke naucit sa mu znova doverovat...darmo, ked sa raz nastrbi doverova, tak je to tazke...ale nesuhlasim s nazorom, ze ked to spravil raz, spravi to aj druhy raz...kazdy moze v zivote pochybit...aj ten, kto tvrdi, ze by nikdy nepodviedol..tvrdim to aj ja, ze nikdy by som to nespravila, ale ako sa vravi-nikdy nehovor nikdy...ale priznavam, ze je rozdiel, ci to robil stale-ze ci mal dlhodobo nejaku poza tvoj chrbat alebo to spravil len raz a olutoval...lebo az je to dlhodobe podvadzanie, tak ja osobne by som asi druhu sancu nedala.
darika...dokazal to spravit viac krat tak sa bojim,ze to dokaze aj ked mu dam druhu sancu..milujem ho nadovsetko,ale neviem ci ho chcem naspät..ako to zistim?
Moze,aj nemusi.Zase napisem,ze zalezi preco to urobil.
ak to urobil raz, urobí aj druhý....
Misulka,len ty musis vediet ci ti priatel stoji za to mu tu druhu sancu dat.Ci mu mozes verit.Niekedy si treba aj vysvetlit preco sa to stalo a potom odsudit.To musis len ty vediet.