Aky vplyv ma prilezitostne fajcenie a trochu vina na plod v 1. mesiaci ak som nevedela, že som tehotná
Nevedela som, že som tehotná a ...
nie iba doktor....
slušný muž a Ty si lekár?sa potrebovala opýtať.
je ttu nejaky lekar?
urcite ho budes mat drzim palce...
dakujem za info. dufam ze budem mat krasne zdrave babatko
No skodlive prostredie a nezdravy zivotny styl, moze mat vplyv aj ne genofond cloveka (t.j. na spermie - mozu vzniknut nejake mutacie)...mozno u druhej generacie sa vyvinu nejake chyby, ktore su zapricenene prave tymito faktormi (fajcenie,alkohol, drogy,...)
môže mať na vývin dieťaťa a jeho zdravie po narodení vplyv, ak je otec tuhý fajčiar? môžu sa kvoli tomu vyskytnúť nejaké vrodené vady? ja skor preferujem zdravý životný štýl a športujem
sluzny muz aj tebe steffi ked tak mozno sa stretneme v pondelok pa:)
Janula 25,som maminou 2 deti,to mensie ma 1,5 roka a pravda je taka, ze aj ked som od prveho dna tusila, ze asi budem znova maminou, nedokazala som zo dna na den odhodit cigaretu. Chvilku mi to odvykanie trvalo, ale podarilo sa. Neviem ake nasledky bude mat Tvoje prilezitostne fajcenie - netreba nic podcenovat. Moja skusenost je taka, ze moja mala je uplne v poriadku, nic jej nechyba: je to vitalna, utarana, urastena slecna s dobrym apetitom. Drzim palce. Cigy hned zahod !!!
pekny vikend pa