pozyvate partnera na promocie?

zabkajulka

čítam tu, že niektorí pozyvate na promocie aj priatelových rodičov, aj ja o tom uvažujem, len som si nebola ista či sa to hodi. S priatelovými rodičmi sa velmi dobre poznám, akurat s mojimi rodičmi sa zatial nepoznaju osobne, kedže ešte nebola priležitost a bývaju daleko.

sididi

chcem sa opytat, ci existuje nieco ako promocie aj po ukonceni bakalar?? teda ako je to na slovensku a v cechach....dik

mimi7653

je to individualne n iekto pozyva celu rodinu iny nie..
ja som poyvala priatela a jeho rodicov, a sli aj moji rodicia. a potom sme sli na obed a tam prisli aj jeho stary rodicia a brat. zalezi na tom ci sa obe strany poznaju a tak...

dd

suhlasim, ak Ste uz spolu velmi dlho(aj ked neviem, co u Teba znamena pojem velmi dlho :)), tak by malo byt samozrejmostou, aby Ta pozval aj na promocie, aj na pohostenie potom(ak bude..).

kesu orech

Samozrejme ze by ta mal pozvat :-O. Co je to za otazka, lol :D. To by uz bola uroven, kebyze ta nepozve. A preco si vlastne davas taku otazku, ti v hlave huta, zeby ta nepozval? Pochybujem...kazdopadne by to bolo cudne.
Ved si jeho partnerka, aj keby som s niekym chodila zatial iba kratky cas, tak ho pozvem, ved je to moj par (mozno posledny...) a miesto tam ma mat.
Na spolocny obed ide rodina + mala by si ist aj ty a hocikto, koho pozvu, ked pozvu aj jeho spoluziakov, tak aj ti, heh :-P

leilaaa

mna pozval,ale boli len jeho rodiacia a ja-pre rodinu pohostenie a oslava bola pozdejsie - tam ma volal tiez,ale upsesne som sa vyhla-take nemusim :o)