priatel ma promocie, berie tam rodinu. nemam sajnu ci pozve aj mna hoci sme spolu uz velmi dlho. a co hostina potom? ked tam ide cela rodina, zavola aj mna?
ako ste na tom vy s vasimi promociami? koho vsetkeho pozyvate?
pozyvate partnera na promocie?
čítam tu, že niektorí pozyvate na promocie aj priatelových rodičov, aj ja o tom uvažujem, len som si nebola ista či sa to hodi. S priatelovými rodičmi sa velmi dobre poznám, akurat s mojimi rodičmi sa zatial nepoznaju osobne, kedže ešte nebola priležitost a bývaju daleko.
sididi ano
no ja prave na take idem... teda dufam, haha.
chcem sa opytat, ci existuje nieco ako promocie aj po ukonceni bakalar?? teda ako je to na slovensku a v cechach....dik
je to individualne n iekto pozyva celu rodinu iny nie..
ja som poyvala priatela a jeho rodicov, a sli aj moji rodicia. a potom sme sli na obed a tam prisli aj jeho stary rodicia a brat. zalezi na tom ci sa obe strany poznaju a tak...
preco by ta nepozval? ja pozyvam okrem mojej rodiny, aj priatela, aj jeho rodicov,sestru
Oxanka, a nabuduce daj tuto temu do "temy nesuviciace so zdravim" ok? :-P
Je to tam na vyber...
Samozrejme ze by ta mal pozvat :-O. Co je to za otazka, lol :D. To by uz bola uroven, kebyze ta nepozve. A preco si vlastne davas taku otazku, ti v hlave huta, zeby ta nepozval? Pochybujem...kazdopadne by to bolo cudne.
Ved si jeho partnerka, aj keby som s niekym chodila zatial iba kratky cas, tak ho pozvem, ved je to moj par (mozno posledny...) a miesto tam ma mat.
Na spolocny obed ide rodina + mala by si ist aj ty a hocikto, koho pozvu, ked pozvu aj jeho spoluziakov, tak aj ti, heh :-P
mna pozval,ale boli len jeho rodiacia a ja-pre rodinu pohostenie a oslava bola pozdejsie - tam ma volal tiez,ale upsesne som sa vyhla-take nemusim :o)