Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chronicky zapal zaludka

RNG

Inac na zaludok su hojive DGL a aloe vera gel. Mikroby v nom sa daju potlacit branim 4x2 lyzice koloidnej striebornej vody.

RNG

Zapaly zaludka nie su z prebytku kyselin, ale z nedostatku, ked kyseliny nepotlacia rozne mikroby, ktore sa nam do zaludka dostanu. Tie vyvolaju zapaly stien, dostanu sa cez zaludok do tela a vyvolaju hromadu roznych chorob.

V zaludku vyvolaju kvasenie a zahnivanie jedla, co produkuje plyny, ktore nasilne otvoria uzaver medzi zaludkom a pazerakom, ked sa potom obsah zaludka natlaci do pazeraku. A hoci sice slabo kysly, predsa len pali pazerak, ktory nie je stavany na obranu proti kyselinam ako je zaludok.

Zaludok je vystlany zaludocnym mazom, ktory je kyselinovzdorny. Takze poskodenie zaludku od prebytku kyselin je zamerne rozsirovany mytus a dnes uz davno dokazana loz.

Zapaly roznych sliznic v tele , tiez nervov a inych su casto dosledok premnozenia virusov, ktore mame v tele permanentne. Preto zdoraznujem stale , treba si zvysovat viralnu imunitu, minimalne brat aspon selen , zinok a vitaminy C D a E, ktorych mame v strave primalo a obcas probiotika, lebo tie nam vyrobia az 70% obrannych latok v tele proti roznym mikrobom.

Peto T

Skúsil by som opatrne, po malých dávkach, začať užívať viackrát denne vitamín C vo forme askorbátu sodného (dá sa objednať napr. na -odkaz odstránený-) a možno ešte každý deň mrkvičku. Ak by sa osvedčilo (nebolel by žalúdok), postupne by som dávky dvíhal. Ak sú obličky v poriadku, a v poriadku je metabolizmus železa a medi, tak sú bezpečné aj dávky 2g denne dlhodobo, aj viac. Treba viac piť. Pridal by som pangamín (prírodný B-komplex).