ahoj, prosím vás je tu niekto kto bol hospitalizovaný na psychiatii v Prešove??
zaujíma ma hlavne prístup lekárov k pacientom a prístup zdravot.sestier
máme tam hospitalizovaného ocina a bojím sa ako sa tam k nemu budú správať, je vystrašený a sestričky sa mi zdajú akési nedostupné
a tie prípady poniektoré tam, bojím sa, aby mu tamniekto neublížil
ďakujem za každú odpoveď
a ešte by ma zaujímalo, čo v takej nemocnici s pacientami robia
Psychiatrické odd. v Prešove
vylomka...on nemá scizofréniu, len delíria, vidí a počuje ľudí a pritom nikto pri nemu není, a tak, a je dezorientovaný
A ake su oddelenia na psychiatrii?
yyy schizofrenia je dedicna, tak skor sa boj o seba...
nie ocko zatiaľ nezavíja..len dúfam, že mu tam nikto neublíži z tých ťažších prípadov, a hujer...vravíš Michalovce...ale mi patríme pod PO, a známosti akurát tam nemáme
yyy, ano, na psychiatriach sa vacsinou liecia schizofrenici, ale ti tvojmu ocovi neublizia, neboj...Je dokazane, ze takito ludia byvaju skor obetami trestnych cinov nez strojcami :) Aj ked neviem moc ako to maju zariadene v Presove a aky tam je personal...Keby som mal ist na psychiatriu ja, tak si jednoznacne vyberiem Michalovce..
no vies yyy, mas rozne dusevne poruchy (ked si tam pocula niekoho zavijat). ja osobne si nemyslim, ze tvojho ocka, ktory ine problemy nema nez pises, daju na izbu s nejakym vrahom v jednom. takze uvidis bude dobre. a ockovi to pomoze, ak tam mal ist.
ďakujem si zlatý(á),,,len je taký bezmocný..a ite prípady, čo som tam včera videla, niektorí tam zavíjajú...tak vieš, bojím sa o otca
yyy, lebo na psychiatrii to nie je tak ako to ukazuju vo filmoch..Ze ti daju kazajku, supnu ta do miestnosti 2x2 metre a zi si tam ako chces...Na psychiatrii to mas take ako v normalnej nemocnici, len s rozdielom, ze neliecia telesne poruchy, ale dusevne...Cize obavat sa toho, ze ho tam budu tryznit nejakymi surovymi metodami sa nemusis..
ma nejaké deliria, ako vieš, že ho tam nebudú týrať***?? vieš vyzeral, tak vystrašene, nechce byť v nemocnici,