Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psychiatrické odd. v Prešove

Príspevok v téme: Psychiatrické odd. v Prešove
yyy

ahoj, prosím vás je tu niekto kto bol hospitalizovaný na psychiatii v Prešove??
zaujíma ma hlavne prístup lekárov k pacientom a prístup zdravot.sestier
máme tam hospitalizovaného ocina a bojím sa ako sa tam k nemu budú správať, je vystrašený a sestričky sa mi zdajú akési nedostupné
a tie prípady poniektoré tam, bojím sa, aby mu tamniekto neublížil
ďakujem za každú odpoveď
a ešte by ma zaujímalo, čo v takej nemocnici s pacientami robia

yyy

vylomka...on nemá scizofréniu, len delíria, vidí a počuje ľudí a pritom nikto pri nemu není, a tak, a je dezorientovaný

yyy

nie ocko zatiaľ nezavíja..len dúfam, že mu tam nikto neublíži z tých ťažších prípadov, a hujer...vravíš Michalovce...ale mi patríme pod PO, a známosti akurát tam nemáme

hujer

yyy, ano, na psychiatriach sa vacsinou liecia schizofrenici, ale ti tvojmu ocovi neublizia, neboj...Je dokazane, ze takito ludia byvaju skor obetami trestnych cinov nez strojcami :) Aj ked neviem moc ako to maju zariadene v Presove a aky tam je personal...Keby som mal ist na psychiatriu ja, tak si jednoznacne vyberiem Michalovce..

majuska_

no vies yyy, mas rozne dusevne poruchy (ked si tam pocula niekoho zavijat). ja osobne si nemyslim, ze tvojho ocka, ktory ine problemy nema nez pises, daju na izbu s nejakym vrahom v jednom. takze uvidis bude dobre. a ockovi to pomoze, ak tam mal ist.

yyy

ďakujem si zlatý(á),,,len je taký bezmocný..a ite prípady, čo som tam včera videla, niektorí tam zavíjajú...tak vieš, bojím sa o otca

hujer

yyy, lebo na psychiatrii to nie je tak ako to ukazuju vo filmoch..Ze ti daju kazajku, supnu ta do miestnosti 2x2 metre a zi si tam ako chces...Na psychiatrii to mas take ako v normalnej nemocnici, len s rozdielom, ze neliecia telesne poruchy, ale dusevne...Cize obavat sa toho, ze ho tam budu tryznit nejakymi surovymi metodami sa nemusis..

yyy

ma nejaké deliria, ako vieš, že ho tam nebudú týrať***?? vieš vyzeral, tak vystrašene, nechce byť v nemocnici,