2 dni mi meska menzes...vzdy som ho mavala pravidelne, pred 10 dnami som bola u gynekologa a ten mi povedal, ze mam akurat pred menstruaciou..co mal vlastne pravdu...lenze ona stale nikde. aj mi povedal ze mam trochu zvacseny lavy vajecnik...no citim sa ako pred menstruaciou lenze ona stale nikde, robila som si tehotensky test..jeden kvalitnejsi tam mi vysla len druha uplne zanedbatelna ciarocka a dva take lacne tie boli negativne. chcem len pocut nejaky nazor od vas, myslite ze by som tehotna byt mohla? alebo to bude nieco ine?
som tehotna??
no praveze aj chcela by som byt :) ale nechcem sa predcasne tesit....oki tak ja si ho pojdem kupit, a este som sa chcela opytat...ten zvacseny vajecnik z coho moze byt? no dufam ze nakoniec to nebude nejaka cysta skareda hnusna :(((
katrin22: nie je skoro na testovanie... je úplne najvhodnejší čas teraz... hovorím ale, ak ti vyšla tá čiarka druhá aj slabúčko, 99,99% že si tehotná... bež do lekárne, kúp ešte raz ten drahší test (predpokladám, že si si robila RapiClear) a sprav ho teraz ešte raz...tím lacnejším by som neverila, nie sú moc spoľahlivé, navyše, niektoré ukážu až keď riadne dlho mešká menzes...
...asi nechceš byť tehotná, že ?
no ja som ten drahsi robila este vcera vecer a vysla mi na nom druha ale uplne slabulilinka ciarka :( tak neviem rano som si zrobila dva tie take najlacnejsie namacacie pasiky a obidve negativne..no neviem zeby bolo na testovanie este skoro? to sa mi nezda..vlastne vcera som len mala dostat kramy...
aktrin22: ak ti na tom kvalitnejšom teste vyšla tá druhá čiarka - i keď zanedbateľná si s najväčšou pravdepodobnosťou tehotná.
máš to predsa napísané aj v letáku toho testu - akákoľvek aj slabá čiarka, znamená pozitivitu testu. kúp si ešte raz ten istý test a sprav si ho. kľudne aj teraz počas dňa, nemusíš z prvého ranného moču...
kedy si si robila tie baby testy? nerozumiem, na tom prvom ti vysla slabucka ta duha ciarka? robila si si ich z prveho ranneho mocu?
Nemas nahodou zapal alebo cystu na tom vajecniku? Ked ti testy vychadzaju negativne, tak este pockaj a o tri dni rano si urob dalsi - napr. rapiclear a uvidis. Ak nic, tak chod znovu k lekarovi.