Ahojte. Mam taky mensi problem, aj ked neviem, ci sa to ako problem da oznacit. Milovala som sa s priatelom, ale on potom povedal, ze to moc cez kondom necitil. Je mozne, ze by to chalan mohol necitit? Da sa to nejak riesit? Dakujem za rady
Ako to spravit prijemnejsie?
No u mna bez ochrany, to ani omylom. To radsej nic. A tabletky, to sa nam este neoplati, lebo nemame este tolko prilezitosti na sex a ani priestor a nechcem to teraz este zbytocne brat. Len ma proste trapy, ze ked uz sa to konecne podarilo, tak to necitil. Mohol by to zlepsit daky druh "tenkych" kondomov? Alebo je to to iste?
no nam napr kondom nevyhovoval obom.. pharmatex capiky boli fajn ale teraz uzivam hak, a nestazujem sa...
myslim,ze kazdy chlap to ma radsej naostro-ale na druhej strane potom nenosi 9 m dieta a nemusi si odkrutit porod-aj mne priatel povedal,ze bez kondomu je to lepsie pre neho,ale to neznamenalo,ze som hned prikyvla,teraz beriem antiku,ale nie koli nemu,aby si milovanie viac uzil-viem su vyhrady aj voci tabletkam,ale ja som si tak istejsia(predtym som kazdy mesic chodila kupovat tehotenske testy a stresovala a nestacilo mi ani vidiet a uistit sa,ze kondom je cely :)-tolko moja skusenost ...a inak nevtrdim,obcas by som kondom priala osobne-pri rychlovkach je to zas pohodlnejsie a hygienickejsie pre mna-hmm,asi sa neda vyhoviet kazdemu :)
Ja som bola panna a on tiež. A bolo to prvy krat, co sa nam to podarilo, pretoze pred tym razy to dost bolelo, tak sme prestali. A teraz to bolo uz proste v pohode a som sa ho pytala, ake to pre neho bolo a on povedal, ze to cez ten kondom moc necitil :(
Kondom ma hrubku niekolko stotin milimetra.. to ze to necitil je podla mna vyhovorka... alebo proste je zvyknuty bez a ked isiel s kondomom tak si vsugeroval ze tam nieco je a neuzil si to tak...
A ak si sa milovala s nim doteraz s kondomom mu to nevadilo? :)