Moda a nazory co je pekne a co je nemodne sa menia velmi prudko casom.
Zialbohu to nie je casto len o satach ale tyka sa to dnes aj vzhladu tela.
Nestaci, ze su modne topanky, ktore deformuju nohy, saty, ktore neochranuju pred vykyvmi pocasia a materialy ktore su skodlive pre telo, od patdesiatych rokov minuleho storocia odrazu prisli do mody vychudnute dievcenske postavy(teenager-ske) pre dospele zeny.
Zialbohu tato velmi zdraviu skodliva moda dosial trva, ludia nou maju vymyte mozgy a zeny sa tyraju a nicia si zdravie roznymi neprirodzenymi dietami a prilisnym cvicenim, aby nasilu prinutili telo zostat dievcensky stihlym aj v pokrocilom zenskom veku. Samozrejme to skodi aj pri vyvoje deti, ak tieto pochybene predstavy pouzivaju v tehotenstve.
Protiklad proti tomu je dnes absurdna "vyzratost" ako protireakcia pre tie zeny, ktore boli v snahe byt prilis chude neuspesne.
Oba tieto trendy su velmi skodlive pre zdravie a mali by konecne ich dat do minulosti, do oblasti chybnych nazorov, kedze statistiky nasledkov tychto mylnych pristupov su dnes velmi dobre zname.
Zdravie a moda
RNG
presne tak,je to velmi zle tato moda,ked si spomeniem na svoju mladost,bolo to uplne o inom,aspon pisem za seba,nikdy som nevedela,co je to DIETA atd./sice ja som to nepotrebovala,lebo som bola stihla/
DNES TO MAJU MLADE DIAVCATA VELMI TAZKE...
dnesnej dobe uz mlade diavcata,ktore by sa mali este hrat,uz pozeraju do zrkadla a hovoria o DIETACH...
dalsia vec je zasa obliekanie,je to moc drasticke hlavne tie BEDRAKY a hole KRIZE ATD.
ale ked si spomeniem na seba,tiez som sa nejak vela neobliekala v mladosti mi nebola nikdy ZIMA,a tiez sme mali SVOJU MODU.../a ked mi rodicia povedali obliekaj sa,aby si neprechladla,tak som si pomyslela,CO SA MI MOZE STAT,KED MA PREFUKNE VIETOR...TAK TERAZ UZ VIEM VELMI PRESNE,CO SA MI MOZE STAT.../
casom ,kazdy na to pride,ako sa ma obliekat a co je pre neho to najlepsie...
MYSLIM SI,ZE MODA SA NIKDY NEZASTAVI...A BUDE SA VYMYSLAT DALEJ...
co je na toom zle ked chce byt niekto pekny a chudne? ved to robi kazda...