Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Drobne vyrazky na dekolte

Zanett66

Ak by Vas to baby este zaujimalo, tak ja som skusala uz snad uplne vsetko. Od mydiel, pudrov, kremov z drogerie aj z lekarne,az cez tabletky, masticky a specialne kremy, ci vodicky od koznej. Nic nepomohlo. Potom som sla k moru a zazracne sa mi dekolt zahojil. (kym som sa zase nevratila domov). Takze som si doma urobila pokus a pripravila som si silnejsi solny roztok, namocila som don vreckovku a nechala som to cez noc posobit a ono to fakt funguje. Nehnisa to, hoji sa to a ani sa mi nerobia uz dalsie vyrazky.

aduska2200

ja mam tiez vsade...na tvari, na krku, na dekolte, dokonca aj na prsiach..a uz aj vela jaziev takze z vlastnej skusenosti ti radim..nevytlacat..lebo dopadnes tak na rit jak aj ja:(

rita23

Ak ta to potesi, nie si jedina. Ja mam vyrazky okrem dekoltu aj na pleciach, chrbate, a na tvari. Kvoli tomu som pred dvoma mesiacmi obnovila uzivanie HAK, aby som v lete nemala komplexy pri letnych strihoch triciek a siat. Nelam si hlavu, alebo ak je to nezvycajne, zajdi s tym ku koznej. Ja som tam chodila niekolko rokov a myslim, ze zbytocne.