uz mam vsatkeho dost...

Príspevok v téme: uz mam vsatkeho dost...
kaviaren11

som skrachovanec.....
nic som v zivote nedokazala absolutne nic...co sa vyzoru tyka hroza som tucna ako hroch a mam otrasnu pokozku sama vyrzka a to mam uz 25 rokov pracujem ako predavacka v potravinach....teraz stretavam spoluziakov zo zakladky a strednej kazdy pravnik ucitel ....kazdy vyzera fantasticky len ja som n ikto uz to psychicky nezvladam asi 100krat som skusala drzat dietu mozno 1000ale lakomost ma vzdy predbehla...kto nezil nepochopi a kto zazil nezabudne...najradsej mam ak mi niekto stihly povie ved zo sebou nieco rob hej lebo ozaj je to take jednoduche mozno pre vas cvicenie nieje problem ja cvicim ale jedlo ...nedokazem si povedat nie...stale iba placem a placem ...som nikto uboha hnusna troska....takto som to nechcela...prepacte ze som vam otravovala zivot...

AdamKrt

Diety nedrz, ale daj sa na 90 dnovu rozlisovaciu dietu, ktora neni ani dietou, ale nastavenim metabolizmu na spravne fungovanie. Tvoj problem moze byt kludne v strave /a potom sa to odrazi aj na pokozke/.

Na akne, pokozku si mozes davat KURKUMU. Tato korenina sa v indii pouziva uz starocia na problemy s akne, pokozkou, rozjasnenie pleti, tvorbu noveho kolagenu atd.

Ale mozno Ti to aj same prejde, ak sa budes zdravo stravovat. Poznam X ludi, co sa stazovali, ze jedia malo a priberaju. Ked zacali jest viac /a normalnu stravu/, tak zacali chudnut - pomohla ta rozlisovacia "dieta".

A co si akoze nedokazala v zivote, ked mas len 25 rokov ??? To si mozes este aj nejaku skolu urobit kludne...

sade8

z toho čo si napísala vidno, že sa poriadne trápiš, ale v podstate to čo ti hovoria tvoji štíhli spolužiaci - rob niečo so sebou, predsa chceš aj ty nie?? tak neviem prečo ti to vadí. ak by si chcela robiť tak už so sebou niečo robíš - v živote treba niečo vydržať - ale ja by som ti neodporúčala diéty ale celkovú zmenu stravy - je o tom veľa článkov, a samozrejme pohyb, ale ty to vieš - len nevieš kde začať. Skús najprv niečo s tou stravou spraviť a potom keď uvidíš prvé pozitívne výsledky, ťa to bude hnať ďalej aby si niečo stále pre seba robila. Takže toľko - veľa šťastia.

malaalam

tak dieta nic nevyriesi, obuj si vecer alebo rano tenisky a chod behavat, 4 km a budes fit..alebo skus iny sport, plavanie, spinning...vysledky sa ukazu neskor a uvidis ze budes so sebou spokojnejsia..a nehovor ze sa to neda, poznam ludi, zeny co mali 80kg a sportom dali 10-15 kg dole...stravu si ani velmi upravovat nemusis

odko

A co vam to uz sibe?Mate tu tem na diety az az a vy musite kazda zkladat dalsiu a dalsiu.Pritom su vsetky rovnake.Sa uz preberte.Ste bachrate?Prestante sa prezierat a nemusite tu pisat o psychike.Tucne chore kravy!!!