Hypothyreóza a tehotenstvo

Ivka 1

Slavina bez sledovania hladiny hormonov u
endokrinologa by to bolo naozaj tazke ustrazit. Velmi dobre su vsak kombinacie
Euthyroxu a vcelieho pelu a kelpu. Podporia spravnu tvorbu hormonov, doplnia do organizmu vsetky ziviny a jod.

slavina

farmaceutka1 ďakujem veľmi pekne. Rozmýšľala som nad alternatívnou liečbou,ale keď som si potom uvedomila,koľkokrát mi už lekárka menila dávkovanie liekov,lebo hladina hormónov bola vždy iná,je mi jasné,že sama by som to len za pomoci prírodných preparátov neustrážila.

farmaceutka1

Hypotyreoza musi byt kompenzovana pred otehotnenim a pacientka musi byt pravidelne sledovana pocas tehotenstva na endokrinologii. Co sa tyka hormonov, tie, ktore su obsiahnute v liekoch, maju identicku strukturu ako hormony prirodzene, preto sa netreba obavat "chemie". A treba dodat, ze hormon netvori iba jod, ale jod je len jeho sucastou, preto nie kazdy nedostatok hormonov st. zlazy sa da liecit iba dodavanim jodu, tychto pripadov je skor mensina. Casto ide o neschopnost syntetizovat v organizme vlastne hormony st. zlazy a vtedy pomoze len ich dodavanie zvonku.

RNG

Okolo jodu bolo v osemdesiatych rokoch urobene hromadu vyskumu a zistili, ze povodne odporucene davky z roku 1948 su absolutne nedostacujuce a ze nase telo pracuje ovela lepsie s davkami znacne vyssimi.
Japonci maju priemerny prijem vyse 85 KRAT(!?!) taky a maju podstatne menej prblemov prave so stitnou zlazou, ale aj s inymi organmi v tele a zamorenim tela.
Jod sa podiela na vyrobe roznych hormonov a tiez na vyrobe cistiacich a inych telesnych enzymov.
Tema uz bezala mnohokrat a vyhladavac chodi...

Ivka 1

Slavina spravne, rozmyslas. Prirodne hornony sa nachadzaju vo vcelej materskej kasicke a vcelom peli, su vsak
aj bylinne vytazky,ktore dokazu upravit cinnost stitnej zlazy : zlata salvia,senovka grecka,imelo biele,zen-sen, maca....

slavina

to RNG a aké sú tie prírodné hormonálne produkty? Ešte som nepočula o tom,že by sa porucha štítnej žľazy dala liečiť nejakými prírodnými hormónmy.

slavina

to lek, Ďakujem,konečne niekto kto sa vyjadruje k veci. Takže ja teda ešte počkám a skôr než začneme plodiť mimčo,tak pôjdem k lekárovi...

Ivka 1

Prirodne doplnky vyzivy dokazu tiez velmi
pekne upravit funkciu stitnej zlazy,mozu
sa kombinovat so syntetickymi hormonmi,snasobovat ich ucinok a zaroven
eliminovat ich skodlive vedlajsie ucinky.

RNG

hypothyreoza nie je dosledok nedostatku patentovanych chemikalii ale niecoho prirodneho. A preto sa tu spominaju prirodne potravinover doplnky, ktore mozu tento problem odstranit . Je za tym hromada lekarskeho vyskumu, zialbohu je to vyskum lekarov, ktorych si lekarska komunita zobrala do hlavy ignorovat.
Nuz ja ich neignorujem, sam ich rozne prostriedky s uspechom pouzivam a snazim sa sem ich vysledky priniest.
Ked o to lekari nestoja, mozno sa ich pacienti zaujimaju o iny, ucinnejsi sposob liecenia, ako ten co ponuka bezna medicina.
Ved sa nakoniec nejedna o sarlatanov ale zname lekarske kapacity.
A pytat si nazor inych lekarov, nez svojho obvodneho predsa nie je zly napad, hlavne ked ma co povedat z ineho zorneho uhla.
Kedysi sa tomu hovorilo konzultacia.....