neje ich nemaju nato pravo

Príspevok v téme: neje ich nemaju nato pravo
denkaaa

Pekny den prajem....mam problem kt ma velmi trapi..mam priatela vsetko zo zaciatku bolo fajn no teraz ...ked som nevyhovela poziadavkam jeho rodicov..som ta zla a za vsetky problemy kt ma moj priatel mozem ja podla jeho rodicov...cize podla nich nemam v zivote ziadny ciel som neschopna....viem ez v dnesnej dobe je s pracou velky problem..no jedina sanca do zahranicia...no zato ze moj priatel nic preto nerobi ...som ja ta najhorsia ...lebo som ho pokazila a vsetky peniaze co on ma namna mina aj ked to neje celkom pravda...maju o svojom synovi nejaku predstavu no ja asi pre neho nesom ta prava:,(( pricom je to podla mna na hlavu postavene...dokazem odolavat no pochopila som preco medzi mnou a mojim priatelom vznikla hadka bolo to koli rodicom mojim a jeho...ja sa snazim ich pochopit no po dnesnom rozhovore s jeho matkou je mi fakt dost neprijemne:,(...a moj priatel po hadke uz nedokaze byt somnou viac ako kamarat asi sa ich boji alebo co ...aj ked sam mi vravi ze ich nemm riesit a dnes som pochopila preco o mna nema tak zaujem ...aj ked viem ze ma miluje ...no asi sa svojich rodicov boji:,(((ma niekto podobnu skusenost? poradi mi? dakujem rkasn za nazory

bublifuk

dospely chlap sa nema co bat mamky. ak hej, je to sracka. Ked ta lubi nech si ta brani, rodicia sa nemaju co miesat do jeho zivota, ved je dospely clovek a ak to nechapu neda sa stym nic robit, nech si zvyknu, a on nech sa k tomu postavi ako chlap. Ak nie, pravdepodobne mu za to nestojis a mala by si sa nanho vykaslat a najst si niekoho schopnejsieho.

?.

no mas to tazke tam kde je mama tvojho mileho proti tebe vela nenarobis tiez to viem zo svojej skusenosti tak ci tak vas rozbije skor ci neskor chlapi su v tomto svine pre pokoj v rodine daju lasku nabok takze sa snaz pozbierat a neries to najdes si takeho co mu budes zato stat a aj jeho rodicia ta prijmu a co ti dnes povedala ked ste sa bavili?

dd

nechcem byt prilis pesimista, ale pokial on aj napriek tomu, ze Ta miluje, sa nedokaze postavit svojim rodicom, radsej oplac a zi svoj zivot dalej, pretoze podla mna by si sa len trapila a jeho rodicia by vzdy boli medzi Vami..vidim to na sebe, tiez nie som vytuzena nevesticka mojej svokry a este k tomu som "prisla" podla nej prilis skoro a svokra mi to dava pocitit..a presne, ked sme sa chceli vziat, tak bolo obdobie, skoro rok to trvalo, co som bola tiez ta najhorsia, ja som rozhadala ich rodinu, som zlatokopka,ktora chce len ich majetky, atd.atd..skoda pisat..aj ked sa snazim tym netrapit, v mojej mysli a hlavne v srdci to je stale a aj ked po case uz menej, ale boli taktiez stale, vsetko co nielen mne,ale aj manzelovi, aj svojej a mojej rodine porobila..a takisto citim, ze je stale medzi mnou a manzelom, snazi sa s nami mavat, manipulovat a nalepit si nasu dcerku na seba..(teda ja jej nechcem krivdit, ale ja jej bohuzial neverim a aj ked mozno sa uz uvedomila a rada by niektore veci dala trocha naporiadok, ja po predoslych skusenostiach sa radsej drzim dalej a pozeram skor pesimisticky,aby som sa zasa zbytocne nesklamala a neotvarala stare hlboke rany..)