Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antiperspiranty

kiki na

vevericka: a stým testovaním, normálne firmy môžu tvrdiť hocičo, a pritom testovať môžu.... u prírodných mám istotu, keď majú certifikát:)

vevericka

daju sa najst pripravky, ktore nie su testovane na zvieratach a ktore neobsahuju freony (tie su vobec este povolene?)
ale sak kazdemu vyhovuje nieco ine..nikto tu presviedcam..len nemam rada ked niekto siri famy..ci ide o hlinik alebo o "nebezpecne" SDS :)

kiki na

no tá to predsa vôbec neupcháva... a prírodná silica je eterický olej, ako by to mohlo upchať? od toho jednoducho iba nesmrdíš, alebo sa ti jednoducho pot "prevonia" ... ani náhodou neobsahuje látky ktoré by upchávali

kiki na

a nepoužívam ich ešte ak kvôli tomu že su testované na zvieratách, freóny v sprejoch poškodzujú ozón:)

kiki na

vevericka: písala som, ž ja antiperspiranty nepoužívam nie kvôli rakovine. ale kvôli tomu že upchávajú potné žľazy...

vevericka

ake castejsie???vies kolko milionov ludi pouziva antiperpisrenaty s touto latkou??a kolko z nich dostalo rakovinu???

link na jeden clanok..jnci.oxfordjournals.org

There was no evidence of an association between the risk of breast cancer and any of the three measures of antiperspirant use.

kiki na

v tomto máš pravdu...:) ale myslím si, že je tam predsa viac prírodných zložiek ako v normálnej, takže je to pre pleť predsa prirodzenejšie.... ale to uuž záleží od toho čomu veríš:)