Ktorý je podľa vás najlepší?? Hľadám nejaký bez vône alebo len s naozaj jemnou vôňou..ale taký, čo naozaj dobre funguje proti pachu a potu..nemáte nejaký dobrý odskúšaný??
Antiperspiranty
hm..ale priznaj, ze ti to nevydrzi na cely den a ak sportujes tak asi vobec
vevericka: a stým testovaním, normálne firmy môžu tvrdiť hocičo, a pritom testovať môžu.... u prírodných mám istotu, keď majú certifikát:)
čo je to SDS? ja poznám iba SLS nv šampónoch?
daju sa najst pripravky, ktore nie su testovane na zvieratach a ktore neobsahuju freony (tie su vobec este povolene?)
ale sak kazdemu vyhovuje nieco ine..nikto tu presviedcam..len nemam rada ked niekto siri famy..ci ide o hlinik alebo o "nebezpecne" SDS :)
no tá to predsa vôbec neupcháva... a prírodná silica je eterický olej, ako by to mohlo upchať? od toho jednoducho iba nesmrdíš, alebo sa ti jednoducho pot "prevonia" ... ani náhodou neobsahuje látky ktoré by upchávali
a mi chces ako povedat, ze ta prirodna silica ti spravi co???ta ti to neupcha??
a nepoužívam ich ešte ak kvôli tomu že su testované na zvieratách, freóny v sprejoch poškodzujú ozón:)
vevericka: písala som, ž ja antiperspiranty nepoužívam nie kvôli rakovine. ale kvôli tomu že upchávajú potné žľazy...
ake castejsie???vies kolko milionov ludi pouziva antiperpisrenaty s touto latkou??a kolko z nich dostalo rakovinu???
link na jeden clanok..jnci.oxfordjournals.org
There was no evidence of an association between the risk of breast cancer and any of the three measures of antiperspirant use.
v tomto máš pravdu...:) ale myslím si, že je tam predsa viac prírodných zložiek ako v normálnej, takže je to pre pleť predsa prirodzenejšie.... ale to uuž záleží od toho čomu veríš:)