baby preco najcastejsie koncite vztah, ake su dovody..?? prosim vek i dlzku vztahu, thx :)
baby kedy ukoncite vztah?
sofija je mi ta luto, ale on bol asi blb a nedokazal pochopit ze este nie si na to pripravena.. a okrem toho mas este na to dost casu, nemas sa kam ponahlat..
no mohli ste si aj inac sprijemnit chvile, maznat sa.. on ta palcovat,lizat a ty si mu mohla dat fajku..
vsak raz si najde takeho,ktory na teba nebude tlacit.. ktoremu budes chciet dat ty sama od seba, tak velmi ho budes lubit..
no a tomu chalanovi sa tiez az tak necudujem, ak si mu ty vobec nic prijemne nerobila, ho to isto dost trapilo, chalani to beru trochu inac.. on si myslel ze ho nemas tak rada, lebo ho nechces a citil sa kvoli tomu ako handra.. aj ked ta mozno lubil, nevedel to uz vydrzat.. no netrap sa uz s tym, ved keby to bol ten pravy tak mu sama od seba chces dat, by to vychadzalo z tvojho vnutra, ani by si nad tym nepremyslala.. viem ze to velmi boli, no zivot ide dalej.. asi si dost fajn baba ked si vzdrzala v 15ke tak dlho mat vztah, to sa mi na tebe dost paci :) hlavu hore dievca, mas este dost casu a raz stretnes toho praveho
Neplac za nim nestal zato, ked ta nevedel v tomto pochopit, preboha ved si taka mlada na sex podla mna, ta kde mal ten chalan rozum?
Ja som sa rozisla s priatelom po 1 roku a 2 mesiacoch mam 15 a dovod bol,ze ja som sa s nim nechcela milovat a z toho vyplyvali aj caste hadky a tak som stratila nervy mu to vysvetlovat a vcera som sa s nim rozisla a je mi strasneee :(:(