Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

moze po vysadeni hak meskat menstruacia?!

CMu_Q

ooo11: fuuha, teda toto je uz extreeem :)) "neviem si bez HAK predstaviť zivot" :D ...paraada.... a ece dalsia veta co ma dostala :D ...ehm, asi radsej nebudem komentovat :)) kazdy ma len jedno zdravie, je len na nom, ako s nim bude zaobchadzat.

ooo11

severanka vies, ja si vzdy tak hovorim, ze mne sa to stat nemoze.. ale citim sa v poriadku.. dobre.. a bez hak si neviem uz zivot ani predstavit

ooo11

mimmi,
kto si co predstavuje jednoducho?? mne ide hlavne o to, aby mi prisla teraz menstruacia,aby som mohla zacat brat hak.chapes?! potom sa uvidi.

Mimi323

ooo11 a povedz mi čo rieši vyvolávačka? že ti raz príde menštruácia a ďalej? zase pôjdeš na vyvolávačku alebo ďalšieho pol roka nedostaneš menštruaciu. Budeš chodiť na vyvolávačky donekonečna? Predstavuješ si to veľmi jednoducho.

CMu_Q

bola som, ale nedaval mi nic, ziadnu vyvolavacku, povedal ze to samo pride, nechcel do mna trepat dalsie hormony (on vie, ako nicia telo) je skvely...

severanka

ooo1: prosím ťa a teda keď vieš aká je pravda, nemohla by si ma s tým oboznámiť, nech teda nežijem v sladkej nevedomosti ?

ooo11

naco mi pisete taketo veci? su uplne odveci. teda od temy. ako dik, ze sa tak starate o moje zdravie a chcete mi poradit , to je pekne, vazne dik, ale mna teraz trapi nieco ovela inaksie...
veru, co vsetko skodi a ludia to robia..
a nie som naivna, no ja viem, aka je pravda.ale vy si myslite co chcete, je mi to jedno..
a teraz bohuzial nejem ziadne hak, kedze mi stale neprisla menstruacia, co ma dost stve..