Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stále mi býva zle

hellohello

roloboda: ja som na tom tak isto. Dva mesiace som mala rôzne lieky, stále som mávala hnačky, zle mi bolo, chodila som na veľkú 3 - 5 krát denne, bola som na hadičke, tiež mám iba zapálenú sliznicu žalúdka a povedali mi, že to nič nie je... po čase sa mi to zmenilo, ale hneď ako som prestala brať lieky, sa to vrátilo. Ráno vstanem a je mi zle, aj keď nejem od 7 večera tak ráno musím na WC, kvôli hnačke :( neviem čo robiť. Už som mala dvoje probiotiká, čo mi poradila obvodná, ale už nič nepomáha :(

lovelylily

hlejla, tusim sme rovnake... ja mam stale chronicky zapal zaludka, a s tym som mala aj chronicky slepak, tak mi ho konecne vyoperovali v novembri, a dokonca to bolo tesne, lebo bol uz naderaveny....tri roky som trpela bolestami zaludka, a az po troch rokoch sa to rozhodli operovat, pricom vedeli ze ten slepak mam zapaleny...takze LUDIA, ak si fakt myslite ze ta vasa bolest nieje z toho stresu, ze vas to bude boliet a myslite stale na to , preto to aj boli, tak si dajte spravit sono brucha celeho...povedia vam ci to nemoze byt zlcnik alebo tak... a tiez som brala lieky na kyselinu RANITAL a tie probiotika o ktorych som tu este pisala, a neviem ci mi pomohlo to, alebo ta operacia slepaka,ale od toho novembra sa citim dobre... a hlavne nemyslite na to ze vam bude zle !

hlejla

Môže to byť psychika, ale v prípade, ak máš zápal žalúdka, tak tie bolesti môže spôsobovať práve to. Mala som zápal žalúdka aj pažeráka a dokonca mi vtedy zistili aj chronický zápal slepého čreva. Takže to bolo jedno s druhým a tiež mi nič nezaberalo, pichanie, kŕče v žalúdku, alebo po celom bruchu. Dali mi však lieky na žaludočnú kyselinu a najprv aj na žalúdok smaotný, tie som neskôr už nepotrebovala a je to dobré. Apendix mi tiež vyoperovali, ale až podstatne neskôr a už sa nesťažujem. Ale predtým to bolo naozaj veľmi nepríjemné.

roloboda

ludia, ja som na to presne rovnako.... zacalo to stresmi a hnackami... uz skoro dva mesiace beriem furt ine lieky, bola som tiez na hadicke, a zevraj mam iba zapalenu sliznicu zaludka, inak nic...
ale preco mi je potom stale tak zle? uz hned ako sa rano zobudim, mam tazobu na zaludku, celkovo mi je hrozne zle az po cely den...uz ani neviem, kedy som bola naposledy hladna... vobec mi nechyba jest, a to som sa predtym strasne rada napchavala a rada jedla...
ale teraz som z toho na nervy... obmedzila som aj ten stres, uz sa nestresujem, snazim sa byt v klude a stale mi je aj tak zle...
a to uz nehovorim o hnackach, ktore mam aj z obycajneho sucheho jedla... co to je??? prosim poradte mi, ja som z toho na nervy....:((((((
uz tiez nechodim von, lebo neviem, kedy ma chyti hnacka :(( a este ta tazoba na zaludku..
prosim poradte mi!!!!!!!!!! :((((

lovelylily

to mas uz z toho ze sa tak velmi bojis ze ti bude zle, tak ti just bude zle... kup si probiotika BIO GAIA (nie, probiotika niesu len na creva, ale aj na spravne travenie) a nebud tak v strese ! lebo sa z toho zblaznis...viem co hovorim, tiez mam problemy so zaludkom, ale ked na to vobec nemyslim , tak mi je uplne dobre...takze si to viac nekomplikuj a chodievaj von s ludmi a jedz normalne ! pokial ti nic nezistili na hadici tak ti nic nieje...drzim palce!