ahojte.ma tu niekto skusenosti s fotenim aktov?potrebovala by som poradit,chcel by som si nafotit vlastne akty,pre priatela pre radost.ale trosku sa hanmbim a az tak dobre neviem precovat v roznych programoch aby som si vedela napriklad brusko zakryt,tie male nedokonalosti ano.ale neviem aku spravnu polohu mam najst aby bolo co najkrajsie tie fotky,ake svetlo alebo pozadie.prosim pooradte kto mate s tym skusenosti.nemam nikoho v okoli kto by mi ich mohol nafotit,za nizku cenu bez toho aby som mohla 100%verit.
akty
ak tie akty je dobrá myšlienka pokiaľ sa ľúbite ale pokiaľ n evieš ako dlho ten vzťah vydrží, tak si daj pozor aby ten tvoj priateľ potom nepoužil tie fotky proti tebe ked sa budeš chcieť rozísť, hovorím ti to z vlastnej skúsenosti...myslí vždy do budúcnosti ak nechceš obstáť ako tie iné ženy chudery
Pri pouzivani samospuste - zaostrit treba na nejaky predmet, ktory bude stat tam, kde sa postavite v rovnakej vzdialenosti. Domacknut a nechat napr. 10s samospust. Postavit sa na to miesto.
Pozy si skusajte pred zrkadlom. Alebo si pustite natacanie videa na fotaku a uvidite na nom tu, ktoru polohu potom z filmu.
tak toto by som chcela aj ja. Som si našla fotky aktov, skúšala, ale nepodarilo sa. Dám samospúšť, ale nevidím sa. Skúšala som cez webkameru, ale neviem najsť žiadnu dobrú polohu. Buď mám malé prsia, alebo veľké brucho. No nedarí sa a cudziemu by som sa hanbila dať fotiť. A ešte by som chcela aj do mobilu aby som mu mohla občas aj mms-ku poslať.
Ak ich chces fotit, nedavaj to radsej nikomu fotit. Ak, tak nech Ti to nafoti Tvoj vlastny priatel. Nevies, do akych ruk sa to moze dostat. Naviac, dobre si to rozmysli. Napr. tie data /CD s fotkami/ sa moze dostat niekomu do ruk, kto sa nebude vobec zamyslat nad tym a kludne ich moze zverejnit.
Ak chces akty a sukromne, lepsie je mat VYBORNE zabezpeceny pocitac, plus pouzivat sifrovanie na CD a i na jednotlive fotky. A i tak musis verit, ze to niekto nezneuzije, i keby sa priatel s Tebou rozisiel, ze to nepouzije proti Tebe.
Fotenie je jednoduche. Staci dobry blesk, alebo dobre osvetlenie, kup si stativ pre fotak a mozes skusat samospustou fotit. Pozri si nejake akty a podla toho sa skus stylizovat.